Antena Căutare

Mii de viermi albi au început să cadă din cer și au acoperit o șosea, ca într-o scenă biblică. Ce au filmat martorii

Mii de viermi albi au părut să cadă din cer și au acoperit o șosea, spre uimirea trecătorilor. Martorii spun că totul s-a întâmplat din senin și că totul a semănat mai degrabă cu o molimă biblică. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale.

imagine cu mana unui barbat care tine viermi albi in palma Galerie
Imaginile cu viermii de pe șosea au devenit virale | sursa foto: Shutterstock

Recent, pe internet au apărut imagini surprinse de martorii care au avut parte de scene incredibile. La un moment dat, ca din senin, mii de viermi albi au început să cadă din cer, ca și când ar fi fost vorba despre o molimă biblică. Filmarea a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Mii de viermi albi au început să cadă din cer și au acoperit o șosea, stârnind un val puternic de îngrijorare în rândul localnicilor. Ce s-a întâmplat

Incidentul s-a petrecut în luna mai a acestui an în Bihar (India), însă imaginile surprinse de martori au ajuns pe internet și au devenit imediat virale. Nu puțini au fost cei care au încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat, de fapt.

Citește și: Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

În filmare se poate vedea cum, din senin, din cer încep să cadă mii de viermi albi. Vietățile sunt atât de multe încât, într-un timp extrem de scurt, ajung să formeze un strat gros pe o șosea. Viermii au căzut din cer ca niște confetti și nu puțini au fost cei care au asemănat imaginea cu o scenă biblică.

Cei care au fost martori au pus imediat mâna pe telefoanele mobile și au încercat să filmeze totul. Nu a durat mult și imaginile au ajuns pe internet, acolo unde au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții. Mii de oameni din întreaga lume au încercat să înțeleagă și să descopere ce anume ar fi putut cauza un astfel de fenomen neobișnuit pe respectiva șosea din Bihar (India).

Citește și: Un martor a filmat momentul în care o canapea zboară și se izbește violent de o clădire. Ce s-a întâmplat, de fapt

Când din cer cer au început să cadă mii de viermi albi, mulți dintre localnici au ales să își închidă imediat magazinele, pentru a se proteja. Presa locală a anunțat ulterior că nu s-au înregistrat victime sau situații neplăcute, arată cei de la dailymail.co.uk.

Nu se știe ce anume a dus la apariția unui astfel de fenomen, însă imaginile continuă și astăzi să facă senzație pe internet.

Un incident similar s-a petrecut în luna martie și într-o provincie din China, acolo unde mii de vietăți au căzut din cer, ca o ploaie.

Citește și: O femeie a ajuns la urgențe după ce sub pielea sa părea că se mișcă ceva. Ce a descoperit a dat fiori până și specialiștilor

Un martor a filmat momentul în care o canapea zboară și se izbește violent de o clădire. Ce s-a întâmplat, de fapt... O femeie s-a trezit la propria înmormântare. A bătut în sicriu în timpul priveghiului, dar a murit o săptămână mai târzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x