Antena Căutare

Ferește-te de aceste ZODII! Nu e de glumă cu EI! Horoscopul NERVOȘILOR îți arată cu cine ai de-a face!

Unii oameni sunt ceva mai irascibili decât alții, iar asta îi face să reacționeze diferit la glume sau tachinări. Se pare că și zodia joacă un rol important atunci când vine vorba de atitudinea irascibilă a unor persoane.

Unii oameni sunt ceva mai irascibili decât alții, iar asta îi face să reacționeze diferit la glume sau tachinări. Se pare că și zodia joacă un rol important atunci când vine vorba de atitudinea irascibilă a unor persoane.

Scorpion

Sunt persoane care nu se multumesc cu jumatatile de masura cand se vorbeste despre viata dupa cum au visat-o. Nu accepta refuzul, si nu doreste pe nimeni in viata lui care sa-i spuna ce poate face si ce nu. Au asteptari foarte mari de la persoanele din jurul lor, iar in momentul in care nu se ajunge la ele, aduna frustrari. Acele frustrari se acumuleaza, pentru ca nu este genul de persoana care sa va puna pe tava sufletul lui, iar in acel moment, va gasi si cele mai mici motive pentru a isca o cearta, in care sa va aduca la cunostinta toate lucrurile cu care i-ati gresit pana-n respectivul moment. In cazul in care se ajunge in acel punct, nu mai poti sa-i ceri scuze, pentru ca va considera ca e mult prea tarziu, nu va accepta ca si el greseste si nu va gasi nicicum o cale de mijloc.

Fecioară

In ciuda a ceea ce pare si ce afiseaza, Fecioara este zodia care da dovada de multa iubire si afectiune in relatiile cu cei din jur; fiind deasemeni si foarte precauta in ceea ce spune, pentru a nu lasa loc de interpretari. Pune mare valoare pentru ceea ce ii spui sau ii promiti si te va supune unor diferite analize pentru a vedea daca-i meriti increderea. De aici porneste si problema. Are tendinta de a rastalmaci tot ceea ce ii spui, ridica foarte multe probleme si-si face o intreaga piesa in minte. Gaseste motive de suparare si cearta fara a avea o baza serioasa. Doar pe baza a ce crede, a posibilitatii ca ar fi sau nu ar fi. Poarta pica, se simte foarte ranita daca intrati in conflict si nicicum nu-i va trece supararea.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Istoria celebrului OLTCIT, proiectul cu care Ceauşescu a dat-o în bară! Povestea din spatele unui eşec răsunător... Ei îți oferă TOTUL! Topul celor mai generoase ZODII îți arată cine îți va pune lumea la picioare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x