Antena Căutare

Filmul pe care nimeni nu îl poate vedea în următorii 100 de ani! Cum va arăta lumea în viitor

John Malkovich şi regizorul Robert Rodriguez au realizat un film pe care nimeni nu o să îl vadă timp de 100 de ani. De ce? Pentru că va fi lansat oficial abia pe 18 noiembrie 2115.

John Malkovich şi regizorul Robert Rodriguez au realizat un film pe care nimeni nu o să îl vadă timp de 100 de ani. De ce? Pentru că va fi lansat oficial abia pe 18 noiembrie 2115.

Deja au fost distribuite biletele! Dacă vă întrebaţi cine îl va vedea, este vorba despre urmaşii celor 1.000 de personalităţi invitate prin intermediul unui bilet din metal, ce va fi transmis din generaţie în generaţie. Peste o sută de ani, în 2115, moştenitorii acestora vor avea parte de o proiecţie în premieră, aceasta fiind realizată cu un aparat folosit în zilele noastre - piesă de muzeu în viitor, scrie adevarul.ro.

Controversatul film poate fi la fel de uşor o reclamă pentru coniacul Louis XIII, care va avea o vechime de 100 de ani la data proiecţiei filmului. Anul acesta, băutura luxoasă a împlinit aceeaşi vârstă, producţia din 1915 găsindu-se într-o ediţie extrem de limitată pe piaţă.

Actorul John Malkovich şi-a imaginat trei variante ale viitorului, astfel că filmul are trei versiuni de teaser.

Versiunea "Nature":

Versiunea "Retro":

Versiunea "High tech":

"Au fost câteva opţiuni pe care le-am avut când a început acest proiect, despre cum va arăta viitorul. O versiune foarte high tech, super computerizată, una post-Cernobîl, înapoi la natură, într-o civilizaţie în semi-colaps şi o versiune retro a viitorului, aşa cum a fost imaginat acesta în filmele SF ale anilor '40-'50", a declarat John Malkovich.

Cele trei versiuni de teaser nu reprezintă imagini din film, ci mai degrabă felul în care este perceput viitorul, în viziunea lui Malkovich, care a studiat intens noţiuni de futurism, ba chiar şi "viziuni" ale viitorului devenit prezentul zilelor noastre, aşa cum erau ele în urmă cu un secol.

În film, alături de John Malkovich şi Robert Rodriguez, mai apare actriţa Shuya Chang.

Sursa: adevarul.ro

Schimbări importante: Facebook îşi ajută utilizatorii să îi uite mai uşor pe foştii parteneri... A fost descoperit cel mai valoros diamant din ultimul secol! Orice femeie şi-ar dori bijuteria mare cât o minge de tenis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x