Antena Căutare

Flavia se menține tânără cu ajutorul unui truc „mitologic”! Uită-te bine la ea, câți ani crezi că are?

Ea este femeia care pare să nu îmbătrânească. Trucul pe care îl folosește pentru a-și menține aspectul tânăr este unul cu totul deosebit. Flavia spune că își dorește să devină un exemplu pentru cât mai mulți oameni.

Ea este femeia care pare să nu îmbătrânească. Trucul pe care îl folosește pentru a-și menține aspectul tânăr este unul cu totul deosebit. Flavia spune că își dorește să devină un exemplu pentru cât mai mulți oameni.

De când era copilă, Flavia Peters a fost pasionată de zâne și spiriduși. Cu toate că era ținta glumelor răutăcioase din partea colegilor de clasă, nu a renunțat niciodată în a crede în creaturile mitologice.

Astăzi, Flavia îi învață pe alții cum să se „conecteze” la lumea zânelor, pentru a putea beneficia de efectele puterilor magice ale acestora, iar oamenii se înghesuie să participe la cursurile ei.

„Am 50 de ani! Nimeni nu mă crede când îmi spun vârsta. Sgur are legăură cu faptul că folosesc energia zânelor. Ele, ca mine, au suflet bătrân, dar par veșnic tinere”, a spus Flavia.

„Le pot vedea și pot comunica cu ele. Misiunea mea este să le readuc în atenția oamenilor, să nu fie uitate”, a adăugat femeia.

Primul contact cu lumea zânelor l-a avut când avea doar trei ani. În fiecare seară, lăsa dulciuri în grădina din spatele casei, pentru prietenele ei „magice”. Pe măsură ce anii au trecut, și-a dat seama că are un dar deosebit, așa că a hotărât să îl dezvolte și să îl transforme într-o meserie.

S-a urcat într-un avion și a zburat în Laguna Beach, SUA, pentru a participa la cursuri de vindecare spirituală. Acum, Flavia este specialist în terapia cu îngeri.

„Vrei să te omor eu?”. Scene șocante într-un spital din Mehedinți... Câstigătorul premiului la Loto 6/49 în valoare de 983.000 de euro se află în județul Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x