Antena Căutare

Fost președinte SUA, dar un om absolut normal! Lucruri neștiute până acum despre Barack Obama

Michelle Obama a dezvăluit detalii neştiute de la Casa Alba. Soţia fostului preşedinte a mărturisit cum a reuşit Barack Obama să devină apreciat în toată lumea.

Michelle Obama a dezvăluit detalii neştiute de la Casa Alba. Soţia fostului preşedinte a mărturisit cum a reuşit Barack Obama să devină apreciat în toată lumea.

De când a fost ales preşedinte al Americii, Barack Obama a fost susţinut mereu de frumoasa lui soţie, care s-a implicat enorm în tot ce a făcut. Nu doar au pozat în cuplul perfect, ci cu siguranţă formează unul de invidiat, de la care se pot învăţa multe. Cei doi s-au remarcat prin toate campaniile pe care le-au realizat, prin umorul de care au dat dovadă, dar şi profesionalismul cu care au tratat orice problemă.

Chiar dacă a trecut prin foarte multe greutăţi, Barack Obama a încercat mereu să ţină capul sus şi să încurajeze oamenii. Să nu-i facă să se simtă în nesiguranţă alături de el. Poate aceasta este cheia succesului, care l-a ajutat pe fostul preşedinte să ajungă foarte apreciat.

”Cine merge acolo, pleacă alt om!” Locul pe care Dumnezeu l-ar fi așezat cu mâna Lui la noi în țară și care are puteri v... Cine ar fi crezut? Elisabeta a Marii Britanii, îndrăgostită de un produs românesc, pe care-l cumpără de ani buni...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x