Antena Căutare

FOTO! A cerut-o de sotie ca sa o scape de anorexie!

Anorexia este o boala cu care se confrunta numeroase tinere din intreaga lume. Afla ce a facut un barbat pentru a-si scapa iubita de obsesia slabitului!

Un barbat din Marea Britanie i-a cumparat viitoarei sale sotii o rochie cu doua marimi mai mari pentru a o convinge sa se ingrase. Aceasta a fost nevoita sa puna pe ea 20 de kilograme.

Kate Puncher, fost manechin in varsta de 31 de ani, suferea de anorexie inca din adolescenta. Aceasta ajunsese sa cantareasca 27 de kilograme si se hranea doar cu bomboane mentolate.

Fostul manechin a fost internat deseori in spital, iar medicii au avertizat-o ca nu va avea vreodata copii deoarece organismuul acesteia a fost extrem de afectat de boala.

Insa cand s-a logodit cu Barry Puncher, acesta i-a dat dat un ultimatum. Daca nu se va ingrasa, nu se vor casatori!

Spre deosebire de cele mai multe mirese care slabesc ca sa incapa in rochie, Katie Puncher a trebui sa tina un regim de ingrasare. Aceasta a ajuns la o greutate de 54 de kilograme si rochia i-a venit perfect.

Momentan, cei doi locuiesc in Glasgow si au un baietel.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: hemedia.co.uk

FOTO! Cum sunt produsi dolarii: Imagini din interiorul tiparnitei de bani a SUA... FOTO! Cel mai bogat indian si-a construit un palat in care nu poate locui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x