Antena Căutare

FOTO! Accident SPECTACULOS: o masina s-a rupt in doua!

Un sofer care conducea baut si un pasager de 16 ani au supravietuit in urma unui accident socant in care masina lor a fost rupta in doua.

Dupa cum relateaza Daily Mail, accidentul a avut loc in orasul britanic Holyhead. Soferul, in varsta de 22 de ani, a furat cheile de la masina tatalui sau pentru a se plimba alaturi de un prieten.

A inceput sa mearga cu viteza foarte mare, iar un echipaj de politie a pornit in urmarire. Pentru ca mergea cu o viteza de peste 177 de kilometri pe ora, politistii au decis sa abandoneze cursa din motive de siguranta.

La putin timp, soferul care conducea sub influenta bauturilor alcoolice a inceput sa circule pe sens opus si a intrat intr-un autoturism de teren. In urma impactului, masina in care se aflau cei doi tineri a fost taiata in doua, anuntand o tragedie.

Masina condusa de tanarul de 22 de ani a fost lovita in zona portierelor. In mod miraculos insa, pasagerii din ambele masini au SUPRAVIETUIT incredibil, alegandu-se doar cu mici zgarieturi.

Soferul care a provocat accidentul a fost condamnat la 20 de luni de inchisoare si nu mai are voie sa conduca timp de trei ani.

Foto: Daily Mail

Un hotel de 30 de etaje a fost construit in 15 zile... VIDEO! Au castigat premiul cel mare la loterie de doua ori intr-un an!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x