Antena Căutare

FOTO! Barbatul care a ajuns sa fie "stapanul Satanei". Afla-i povestea infioratoare!

Ocultism, masonerie si Noua Ordine Mondiala - toate aceste ritualuri si grupari au la baza teoriile lui Aleister Crowley, barbatul care a afirmat ca "a ajuns sa fie stapanul Satanei". Ce viata a avut un astfel de om aflati in randurile de mai jos!

Aleister Crowley a ajuns sa fie considerat cel mai malefic om din lume. El credea ca orgiile si crimele ritualice nu sunt altceva decat mici ofrande aduse "Printului Intunericului". Nu se ascundea sa declare in presa cat uraste rasa umana si cat de mult doreste sa contribuie la disparitia ei.

In ciuda perspectivei sale intunecate asupra lumii, inteligenta lui Aleister si cunostintele despre tainele umane i-au adus o pozitie foarte importanta in randul magnatilor lumii.

2012/06/11//597577-1.jpg
In 1898, Crowley este acceptat in societatea ezoterica Order of the Golden Dawn, care il avea ca membru chiar si pe poetul Butler Yeats. Aici isi ia denumirea de Frater Perdurado, adica "cel care va rezista pana la sfarsit".

In 1912, se apuca de masonerie si intra in ordinul Templis Orientis, o grupare care vroia sa promoveze un fel de religie universala. In acest timp, Crowley isi ia o alta denumire, Magul, si consuma heroina, care ii provoaca halucinatii folositoare in viitoarele viziuni cosmologice.

A folosit si ucis mai multe femei in ritualurile sale oculte, insa cu una singura a ramas pana la moarte.

2012/06/11//597578-2.jpg
Leah Hirsig, sau Femeia Stacojie, cum o numea el, l-a ajutat sa puna bazele organizatiei Thelema, din Sicilia. Aici aveau loc cele mai inimaginabile orgii, la care luau parte oameni influenti ai vremii.

Moare in 1947, in urma unei supradoze de heroina.

In anul 2002, scriitorul Robert Spence publica o carte despre Aleister, in care sustine ca barbatul ar fi fost un spion CIA, lucrand pentru Marea Britanie, impotriva retelei informationale din Germania.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Foto: disinfo.com

VIDEO! Horoscop 12 iunie: Vezi ce iti rezerva astrele!... VIDEO! Horoscop 13 iunie: Vezi ce iti rezerva astrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x