Antena Căutare

FOTO! Emotionant: Prietenie intre doi pui de leu si un sconcs

Doi pui de leu si un sconcs au pus bazele unei prietenii foarte frumoase, in ciuda faptului ca sunt total diferiti. Nu o data, ci in repetate randuri, animalele ne-au oferit si ne ofera in continuare adevarate lectii de viata si de iubire.

Desi fac parte din doua specii total diferite, puii de leu si cel de scons nu s-au dat inapoi de la a forma o legatura stransa de amicitie. Prietenia lor este una iesita din comun, mai ales pentru faptul ca in salbaticie, cei doi sunt dusmani de moarte.

Dupa ce sconcsul Peanut (Aluna) a ramas orfan, ingrijitorii parcului zoo Animals of Montana, din SUA, au hotarat sa il imprieteneasca cu puii de leu Annabelle si Lester. Zis si facut. Acum, cei trei se joaca mai tot timpul impreuna si au grija unii de altii.

Fotograful Don Johnston, in varsta de 61 de ani, le-a imortalizat pe cele trei animalute in timp ce se jucau. "A fost amuzant sa le vad impreuna, insa nu stiu daca vor mai fi asa, dupa ce vor creste", a spus Don.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

Skylon, cel mai rapid avion din lume... O bunica de 60 de ani din China ia lectii de dans la bara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x