Antena Căutare

FOTO SOC! O rusoaica a tinut in frigider cadavrul unui extraterestru

O rusoaica a devenit celebra multumita unei descoperiri incredibile. Cu doi ani in urma a gasit cadavrul unui extraterestru, l-a luat acasa, l-a pozat si l-a tinut doi ani de zile in frigider.

Isteria exterestrilor in Rusia atinge cote maxime. O femeie pe nume Marta Yegorovnam sustine ca a avut in frigider cadavrul unui extraterestru, gasit cu doi ani in urma langa o masinarie prabusita pe pamant.

"Era un fel de nava extraterestra, fierbinte, iar printre metale si fire zacea in zapada corpul inert al unui extraterestru", marturiseste Marta Yegorovnam.

Cadavrul conservat in frigider apartine unei fapturi ciudate, cu trasaturi ce evoca un fel de om-peste, are 50 de centimetri si un brat foarte subtire si lung, capul gigant si globi oculari inspaimantatori de mari.

S-au facut cercetari asupra cadavrului, insa o concluzie oficiala nu a fost data publicitatii. Un specialist in paranormal considera ca exista sanse egale ca trupul sa fie trucat, la fel de bine cum ar putea fi real.

Foto: Dailymail.co.uk

Descoperire istorica uluitoare: Crestinarea s-a facut si in limba araba... FOTO! Papa Benedict se saruta pe gura un preot musulman, Barack Obama cu Hu Jintao: Campanie provocatoare marca Benetton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x