Antena Căutare

FOTO! Vezi cea mai inalta cladire din Europa!

Turnul Shard din Londra a devenit cea mai inalta cladire din Europa, avand o inaltime de 309 metri. Constructia are 100 de etaje si ofera o spectaculoasa panorama a orasului britanic.

Cladirea Shard a fost proiectata de Renzo Piano si a costat 1,8 miliarde de euro, fiind finantata si din fonduri provenite din Quatar.

Turnul este construit din sticla si otel si va gazdui restaurante, un hotel de 5 stele cu 200 de camere, 10 apartamente pe 12 etaje si un observator pentru turisti. Vocile spun ca turnul va gazdui si doua apartamene de lux pe cate un etaj pentru familia regala din Qatar.

Constructia a starnit numeroase controverse din cauza amplasarii sale. Criticii spun ca Shard va afecta Palatul Westminister, Catedrala Sf. Paul si Turnul Londrei, aflate in apropiere.

Constructorii au amplasat zilele trecute ultima parte din cladire, aceasta urmand sa fie deschisa publicului pana la sfarsitul primaverii.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: thesun.co.uk

FOTO: dezeen.com

O gorila tafnoasa nu a vrut sa-si imparta banana cu puiul ei... VIDEO! Saculet cu diamante de 10.000 de euro, gasit in lift de o rusoaica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x