Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata cele mai TRAZNITE sicrie! Sunt personalizate!

Moartea este, in general, tratata cu seriozitate. Totusi, sicriele realizate in Ghana si in orasul britanic Nottingham demonstreaza ca umorul poate face ca aceste momente triste sa treaca mai usor.

Potrivit The Telegraph, in cadrul unei expozitii organizate la Londra sunt prezentate cele mai TRAZNITE sicrie, care au forma de ananas sau chiar de telefon mobil.

In Ghana exista o traditie potrivit careia decedatul trebuie ingropat intr-un sicriu care sa reflecte interesele sale. Traditia a fost inceputa in 1950, de catre Seth Kane Kwei, care si-a ingropat bunica intr-un sicriu in forma de avion. Astfel, credea ca ii ofera sansa de a zbura pentru prima data.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO!

Obiceiul neobisnuit este continuat de Paa Joe, care detine un atelier celebru in capitala Accra. Printre cele mai ciudate creatii ale lui Paa Joe se numara sicriele in forma de telefoane mobile, rechini, sticle de suc, gaini si chiar masini.

Cererea de sicrie personalizate a crescut si in Marea Britanie, unde au fost infiintate companii care le produc. Si acestea au un design deosebit, avand forma de poante de balet, chitari sau skateboard-uri. Unele sicrie au fost produse numai pentru a ilustra capacitatile companiei din Nottingham, iar altele au fost alese pentru propria inmormantare de catre persoane care sunt inca in viata.

Foto: The Telegraph/Paa Joe Workshop

VIDEO! O "spuma misterioasa" a perturbat traficul pe o strada din Anglia... O naveta spatiala ruseasca se va prabusi pe Pamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x