Antena Căutare

Frumusețea n-are vârstă în unele cazuri. Christie Brinkley, cea mai sexy sexagenară din lume!

Christie Brinkley este un fotomodel și o actriță americană. A devenit faimoasă pe plan internațional începând cu sfârșitul anilor 1970 prin trei apariții consecutive pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue până în 1981

Christie Brinkley este un fotomodel și o actriță americană. A devenit faimoasă pe plan internațional începând cu sfârșitul anilor 1970 prin trei apariții consecutive pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue până în 1981.

În timp ea a apărut în peste 500 de coperte de reviste. Reviste ca Allure, Playboy șiMen's Health au numit-o pe Brinkley drept una dintre cele mai atractive femei din toate timpurile.

De curând însă a șocat o lume întreagă cu apariția sa la o petrecere la care a fost invitată, fiind de departe, cea mai atractivă prezență de la eveniment.

Ceea ce este cu adevărat important este vârsta blondei. Christie este născută în 1954, fiind, cel mai probabil, cea mai sexy femeie de pe planetă care a trecut de 60 de ani.

Catedrala verde – un sanctuar viu care va fi „terminat” peste un sfert de secol. 42 de fagi în loc de coloane și un crea... Se apropie echinocțiul de toamnă 2016! Când are loc şi cum ne afectează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x