Antena Căutare

Gabriela a devenit mamă, pentru prima oară, la 42 de ani! Ioana Maria a venit pe lume printr-un miracol al medicinei

Mulţi oameni consideră că viaţa lor de familie nu are sens în lipsa copiilor! Din păcate sunt cupluri care, deşi s-au străduit să aibă urmaşi, nu au reuşit să o facă. Acum, însă, fiecare om are şansa de a deveni părinte. Minunea se numeşte fertilizare in vitro şi a redat fericirea multor familii deznădăjduite de faptul că nu pot avea copii.

Mulţi oameni consideră că viaţa lor de familie nu are sens în lipsa copiilor! Din păcate sunt cupluri care, deşi s-au străduit să aibă urmaşi, nu au reuşit să o facă. Acum, însă, fiecare om are şansa de a deveni părinte. Minunea se numeşte fertilizare in vitro şi a redat fericirea multor familii deznădăjduite de faptul că nu pot avea copii.

Ea este Gabriela, o femeie de 42 de ani devenită pentru prima oară mamă, după 11 ani de încercări nereuşite. Însă şi-a dorit atât de mult să aibă un copil, încât nimic nu i-a stat în cale.

„Nu terminam lupta, mai continuam. Poate că vârsta nu mă mai ajută foarte mult, dar mai încercam un an, doi... poate reușeam. Dacă nu, eram deja consolată cu ideea aceasta, că am fi fost unul dintre cuplurile care nu vor avea copii”, a spus Gabriela Nuțu.

Gabriela a avut noroc. Ultima fertilizare in vitro a fost un succes. A rămas însărcinată cu o fetiţă, care, la naştere, a avut 2 kilograme şi 900 de grame.

„S-a născut un pic mai devreme, n-a vrut să mai stea, dar are greutatea care trebuie și a respirat singură. Asta e mai important”, a adăugat ea.

În privinţa numelui, nu au existat dubii. După atât de mulţi ani de când visa să devină mamă, Gabriela ştia precis cum se va numi copilaşul ei.

Numele unui copil atât de aşteptat este şi ales de mult timp: „Ioana Maria o s-o cheme. Ioana, pentru că mi-am dorit de 20 de ani o fetiță pe care s-o cheme așa, iar Maria, pentru că mi-a dăruit-o Maica Domnului și m-am rugat foarte mult”, a adăugat proaspăta mămică.

Cum a făcut Nicolae Ceaușescu rost de diplome de Bacalaureat și de licență: a devenit „intelectual” peste noapte... Povestea acestui personaj din „Chernobyl” a fost chiar mai tristă în viața reală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x