Antena Căutare

Galerie foto ELECTRIZANTĂ! O centrală nucleară din Cehia organizează un concurs de BIKINI pentru a căuta stagiare. Nici agentul de răcire nu te mai ajută!

O centrală nucleară din Cehia a decis că un concurs de bikini ar fi modalitatea perfectă de a-şi alege stagiarele. Tot ce au avut de făcut utilizatorii de Facebook a fost să evalueze aspirantele care s-au pozat în interiorul unui turn de răcire

O centrală nucleară din Cehia a decis că un concurs de bikini ar fi modalitatea perfectă de a-şi alege stagiarele. Tot ce au avut de făcut utilizatorii de Facebook a fost să evalueze aspirantele care s-au pozat în interiorul unui turn de răcire

Centrala nucleară a realizat o şedinţă foto cu zece absolvente de liceu îmbrăcate sumar, într-un turn de răcire al centralei nucleare Temelin, închis pentru întreţinere, scriu cei de la Daily Mail. Apoi, le-a cerut utilizatorilor de Facebook să voteze favorita lor.

Probabil vă întrebaţi pentru ce au luptat tinerele. Ei, bine, cea mai populară absolventă urma să câştige un stagiu de 14 zile la uzină.

Din păcate, concursul nu a fost bine primit de cetăţeni, care au reacţionat negativ pe reţelele de socializare. "Dezbrăcaţi-vă şi haideţi la stagiu - acest lucru nu poate fi ceva serios, este degradant, dezgustător şi primitiv", a comentat un utilizator de internet. "Cunoştinţele evident nu contează", a scris un alt internaut.

Şi cum totul este bine când se termină cu bine, conducerea uzinei şi-a cerut scuze pe Facebook şi a declarat că tuturor finalistelor li s-a oferit un stagiu de practică.

SURSA FOTO: DAILYMAIL.CO.UK

Locul unde soarele nu creează umbre! Fenomenul neobişnuit ce se mişcă constant pe suprafaţa Terrei... Mama a vrut să verifice dacă bebelușul ei doarme, dar a avut parte de clipe de groază! Ce a găsit femeia lângă copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x