Antena Căutare

VIDEO! Unui chinez i-a crescut un nas in frunte

Medicii chirurgi de la un spital din China i-au „crescut” un nas nou, pe frunte, unui barbat implicat intr-un accident rutier grav. Chinezul ignorase ranile suferite la nivelul nasului, asa ca acesta nu a mai functionat normal.

Dupa accidentul de masina, tanarul Xiaolian a suferit o infectie grava la nivelul nasului. Cartilagiul a fost pur si simplu corodat din cauza infectiei, iar medicii nu au mai putut face nimic sa-l salveze.

Astfel, doctorii au recurs la o metoda inedita si i-au „crescut” un nas nou, pe frunte. Au preluat tesut cartilaginos de la nivelul coastelor, pe care l-au plasat sub o grefa de piele modelata in forma unui nas normal, informeaza Time.

Tesutul s-a dezvoltat complet, asa ca tanarul de 22 de ani urmeaza sa fie supus transplantului si sa-si recapete aspectul obisnuit.

Foto: Daily Mail/YouTube

TomTato, planta care face rosii si cartofi pe acelasi vrej, a fost scoasa la vanzare in Marea Britanie!... Galerie FOTO! Picioare lungi, flexibilitate si acrobatii de exceptie: Ati mai intalnit majorete la varsta a treia?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x