Antena Căutare

Gemenii şi capricornii sunt în mare formă: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa

Orice le puteţi reproşa berbecilor, numai că nu sunt muncitori, nu. Vor fi harnici şi vor avea rezultatele aşteptate la serviciu. Taurii vor avea de luat decizii care nu îi vizează doar pe ei, ci şi pe familia lor. De aceea, ar fi indicat să analizeze bine contextul.

Gemenii şi capricornii sunt în mare formă: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa Galerie
Andreea Joiţa | Facebook

Orice le puteţi reproşa berbecilor, numai că nu sunt muncitori, nu. Vor fi harnici şi vor avea rezultatele aşteptate la serviciu.

Taurii vor avea de luat decizii care nu îi vizează doar pe ei, ci şi pe familia lor. De aceea, ar fi indicat să analizeze bine contextul.

Gemenii se vor bucura de o zi bună pe toată linia. Seara va fi şi ea plină de surprize.

Racii, în schimb, vor fi lipsiţi de energie şi vor reuşi cu greu să-şi îndeplinească misiunea.

Nici leii nu stau mai bine. Nu se vor implica în problemele familiale ivite şi absenţa lor va determina conflicte. Aşadar, atenţie!

Fecioarele sunt autoritare cu cei din jur şi bine fac. În acest fel, se vor asigura că proiectele demarate vor ieşi aşa cum au plănuit.

Balnţele sunt foarte creative astăzi. Vor veni cu multe idei inspirate în proiectele aflate în derulare, lucru apreciat de cei din jur.

Scorpionii au astrele de partea lor la capitolul finanţe. Se vor alege cu bani, de unde se aşteaptă mai puţin, aşadar îi aşteaptă o zi cu surprize.

Săgetătorii vor avea o zi încărcată şi e absolut necesar să facă totul cu răbdare, dacă vor să aibă suces.

Capricornii vor ieşi în evidenţă prin umorul debordant. Sunt binedispusi şi va fi imposibil ca cei din jur să nu observe acest lucru.

Vărsătorii nu vor empatiza cu nevoile celor din jur, vor fi cu mintea deja în weekend, tocmai de aceea sunt posibile disensiuni.

Peştii încep ziua în forţă. Vor da mare zor să termine activităţile de pe ordinea de zi, pentru că mai apoi să-şi vadă liniştiţi de proiectele personale.

Racii spun bun venit iubirii, iar taurii au nevoie de ajutor. Iată previziunile astrologice pentru ziua de 22 noiembrie!... Strănepotul lui Bram Stoker, autorul romanului "Dracula", în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x