Antena Căutare

Gestul pe care-l va regreta toată viața! A instalat o cameră de filmat în baia femeilor, însă a fost descoperit! Ce a urmat

Și-a dorit cu ardoare să știe ce se petrece în baia femeilor dintr-o cafenea și a instalat o camera video în toaletă, dar va regreta toată viața acest gest.

Și-a dorit cu ardoare să știe ce se petrece în baia femeilor dintr-o cafenea și a instalat o camera video în toaletă, dar va regreta toată viața acest gest.

Melcher Carrilloalvarado, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din California, n-a stat prea mult pe gânduri și a instalat camera chiar în toaleta femeilor de la locul de muncă. N-a fost, însă, o idee bună, pentru că n-a apucat să se bucure prea mult timp de imaginile surprinse. O femeie a descoperit spy-cam-ul, iar la scurt timp a alertat autoritățile.

Pe imaginile înregistrate, oamenii legii au descoperit că bărbatul filmase femei în vârstă, în cele mai intime momente, iar acum investighează cazul, căci dacă vor găsi și minore, atunci cazul se va transforma în pedofilie.

Bărbatul a fugit de la locul de muncă imediat ce a afat că a fost descoperit, însă la scurt timp s-a predat.

FOTO: A dus o viață de coșmar pe străzi, nu-și mai făcuse baie de ani de zile, iar acum e de nerecunoscut! Transformarea... FOTO: E o adevărată bombă sexy, dar a fost concediată la doar 30 de minute de la angajare! Care a fost motivul deciziei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x