Antena Căutare

"Vedeţi cum lucrează Dumnezeu?" Vocea de aur s-a întors la radio! Omul străzii, doborât de vicii, a devenit din nou bogat!

Toţi îl recunosc după voce! Ce se întâmplă cu el acum, după cinci ani în care milioane de oameni l-au ascultat?

Toţi îl recunosc după voce! Ce se întâmplă cu el acum, după cinci ani în care milioane de oameni l-au ascultat?

În urmă cu cinci ani, un videoclip postat pe Youtube cu Ted Williams a devenit viral. Era doar un om al străzii care nu reuşea să îşi depăşească condiţia. Stătea la ieşirea de pe austostrada din Ohio cu un carton în mână pe care scria: "Am un cadou de la Dumnezeu, vocea. Sunt un fost om de radio, care a fost doborât de vremurile grele."

Un străin s-a oprit să îl asculte, să îi ofere o şansă. Uimit de talentul lui Ted, a hotărât să salveze momentul sub formă de video. A hotărât să facă publică povestea lui pe Youtube, cu gândul că cineva îi va vedea povestea. Aşa s-a întâmplat, a adunat milioane de distribuiri. A fost prins consumând droguri şi alcool, iar acest lucru l-a costat aproape întreaga viaţă. De doi ani de zile, spre iertare, a renunţat la vicii.

După ce videoclipul a devenit viral, Ted a început să primească oferte de job-uri. Pe una nu a putut să o refuze! În prezent munceşte la acelaşi post radio care l-a făcut celebru în anii '80. Are un contrat de 395.000 de dolari pentru a-şi spune povestea intr-o carte motivaţională.

Ted Williams

Celebriatea nu i-a adus doar satisfacţii. Câţiva angajatori au profitat de faptul că a devenit cunoscut de întreaga lume. A profitat de el şi s-au îmbogăţit. Din această cauză, în 2014, a locuit într-un apartament... fără mobilă.

Fetelor, veți fi surprinse să aflați cum stă treaba! Care este legătura dintre posterior și inteligență... Cum să fentezi legea antifumat. Uite la ce soluţii inedite s-a gândit un blogger fumător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x