Hope, tânăra balerină care nu a încetat să spere că poate învinge boala: „Multumesc, mami, pentru tot ce ai făcut pentru mine”

 
+12 click pentru
galerie

Hope, micuța balerină care a trebuit să lupte cu cancerul pentru a avea o șansă de a-și îndeplini visul, are un mesaj emoționant pentru mama ei, cea care a sacrificat totul pentru fericirea ei.

Hope Faraday s-a născut în Preston, Marea Britanie. Când avea doar doi ani, mama ei a aflat că fetița avea cancer la rinichi. Singure, fără prea multe posibilități financiare, cele două au luptat cu boala timp de 13 ani. În urmă cu câteva luni, medicii le-au dat vestea cea mare: copila era sănătoasă.

Fericirea lor a fost rapid umbrită. În mai 2019, mama lui Hope a fost diagnosticată cu cancer cervical, inoperabil. Deborah va trece printr-un tratament agresiv, dar nu se lasă bătută.

Gândul ei este tot la Hope și la viitorul strălucit ce o așteaptă. Fata a primit o bursă de studiu la Northern Ballet School, una dintre cele mai bune școli de dans din Marea Britanie.

Mica balerină repetă de zor în garajul pe care mama l-a transformat în sală de dans. Visul ei nu ar fi fost posibil fără sacrificiile făcute de cea care i-a dat viață. 

„Nu știu ce aș fi făcut fără mama mea. A sacrificat totul pentru mine...Vreau să-i spun că îi mulțumesc și că trebuie să se facă bine”, a spus Hope.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI