Antena Căutare

Horoscop 25 ianuarie: Vezi ce iti rezerva astrele!

Vesti bune pentru raci, scorpioni si balante! Ziua de 25 ianuarie va una excelenta din toate punctele de vedere... Nu acelasi lucru se poate spune, insa, si despre ceilalti nativi!

Berbecii sunt pusi pe treaba, insa dezorganizarea de care dau dovada ii va impiedica sa termine totul cu succes si in timp util.

Taurii vor avea multe responsabilitati profesionale, iar acest fapt le va crea o stare de irascibilitate crescuta.

Nehotararea gemenilor nu miroase a bine. Ar trebui sa ia decizii intr-un timp mai scurt, pentru a nu avea de suferit in plan profesional.

Racii sunt plini de viata, pozitivi, iar asta se reflecta in viata cotidiana. Pe seara se intrevede o intalnire cu prietenii.

Leii, in schimb, vor fi lipsiti de energie. S-au intrecut pe ei insisi in ceea ce priveste munca si i-a ajuns oboseala.

Fecioarele vor avea parte de cateva momente mai tensionate cu persoana iubita. Calmul lor, insa, va reusi sa aplaneze situatiile neplacute.

Balantele vor provoca agitatie in jurul lor. Aflarea unei vesti mult-asteptate din cursul diminetii le va face foarte dinamice si cu un debit verbal de necontrolat.

Scorpionii au sansa de a incheia un contract important astazi, care va contribui la sporirea semnificativa a bugetului.

Sagetatorii vor face totul cu placere si rabdare. Poate de aceea vor avea parte numai de reusite astazi, la toate capitolele.

Capricornii vor fi coplesiti de o stare de leneveala. Intr-adevar, vine weekend-ul, dar ar trebui totusi sa tina cont si de indatoririle de serviciu.

Varsatorii nu stiu sa spuna “nu”. De aceea se vor vedea implicati in discutii neplacute. Ar fi indicat sa puna punctul pe “i”.

Pestilor nu le va sta gandul la munca, vor prefera sa-si concentreze atentia pe familie si sa-si faca planuri de vacanta.

foto: 4wallpapers.com

Gogu Neagoe a facut o caricatura cu Anca Martin... Vezi ce a iesit! :D... Incredibilul Opportunity isi face treaba de noua ani pe Marte, fara oprire. A investigat mai multe cratere, a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x