Antena Căutare

Horoscop 31 ianuarie: Vezi ce iti rezerva astrele!

Camelia Patrascanu a prezentat, in emisiunea Simonei Gherghe, horoscopul zilei de 31 ianurie. Daca ai ratat momentul, avem VIDEO! 

Vesti bune pentru ultima zi a lunii ianuarie: Luna intra in Balanta! Asa ca e rost de distactie, conversatii, relatii si aventuri. Dar e nevoie si de cumpatare, sustine Camelia Patrascanu, spirit diplomatic si o mare atentie la cuvinte, gesturi sau tinuta.

Trebuie sa privim oamenii dintr-o singura perspectiva: Daca ne place o persoana, sa-i analizam si punctele slabe, defectele. Iar daca avem tendinta de a critica, ar fi o idee sa ne gandim si partea buna a lucrurilor.

Pentru berbec, de exemplu, e o zi minunata in planul relatiilor personale. Pot face si o impresie excelenta in fata sefilor!

Taurii, de asemenea, au parte de momente placute. Aduc echilibrul in mediul profesional, laudand partile bune ale partenerilor.

Horoscopul zilei de 31 ianuarie, pentru toate zodiile, in VIDEO!

foto: 4wallpapers.com

Adevarata "Million dollar Baby". Are cinci ani si face furori pe net!... Ciudatenie pe patru roti: Masina in forma de banana. Creatia unui american din Florida face furori pe strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x