Antena Căutare

Horoscopul pe care nimeni nu vrea să îl audă! Care sunt cele mai mari defecte în funcţie de zodie

Există anumite defecte ale femeilor care îi sperie pe bărbaţi, iar unele dintre acestea sunt specifice pentru fiecare zodie în parte.

Există anumite defecte ale femeilor care îi sperie pe bărbaţi, iar unele dintre acestea sunt specifice pentru fiecare zodie în parte.

Femeia Taur este încăpățânată și iritantă

Dezavantajul femeii Taur este că aceasta este se enervează repede și e foarte încăpățânată. Când se decide asupra unui lucru, nimeni nu o mai poate descuraja.

Femeia Leu este impulsivă și extravagantă

Femeia Leu nu permite omului de lângă ea să-și exprime propria opinie. Ea susține că bărbatul trebuie să fie mereu de acord cu tot ce face ea. Pe bărbați îi sperie și extravaganța femeii Leu, pentru că aceasta nu apreciază valoarea banilor.

Spune-mi cum iubești să-ți spun cine ești. Pozițiile sexuale ale femeilor în funcție de zodie!

Femeia Scorpion este geloasă și posesivă

Femeia Scorpion este cea mai geloasă dintre toate semnele zodiacale. Ea are tendința de a suspecta și de a atribui multe păcate partenerului sau. Mai mult decât atât, femeia Scorpion este foarte posesivă și nu e de mirare că bărbații o evită.

Femeia Vărsător este arogantă și rece

Femeia Vărsător este prea arogantă. Aceasta păstrează o distanță între ea și bărbații care se învârt în jurul ei. De cele mai multe ori este rece într-o relație.

Citeşte AICI continuarea!

Spune cum ai buzele ca să-ți spun cine ești! Forma lor scoate la iveală detalii surprinzătoare despre personalitatea ta... Record mondial: Aşa arată cel mai mare pix din lume! Cântăreşte 37 de kilograme şi măsoară 5 metri lungime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x