Antena Căutare

HOROSCOPUL PRIETENIEI: Care îți este cea mai bună prietenă în funcție de zodie. Spune-mi când te-ai născut, ca să-ți spun pe cine să ai alături

Deși poate fi surprinzător pentru unii, nu numai în relațile de dragoste există o compatibilitate. Fiecare zodie rezonează mai bine cu alte câteva semne zodiacale, în funcție de apartenența zodiacală.

Deși poate fi surprinzător pentru unii, nu numai în relațile de dragoste există o compatibilitate. Fiecare zodie rezonează mai bine cu alte câteva semne zodiacale, în funcție de apartenența zodiacală.

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin

Berbec

Zodii compatibile: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Elementul specific acestei zodii este Focul, motiv pentru care nativa acestei zodii este atrasă de acele native care sunt mai îndrăznețe, curajoase și sigure pe ele. Energia inepuizabilă este un alt element care ar putea duce la naștere unei relații greu de rupt între aceste native, dar, uneori, este nevoie și de un „strop” de calm, pentru a se putea liniști atunci când este cazul.

Taur

Zodii compatibile: Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Pământul, elementul specific acesteia, face posibilă o legătură de prietenie între nativele zodiei Taur și nativele care sunt născute și sub semnul Apei. Deși au un caracter mai puternic, femeile Taur sunt persoane de încredere și cu care te poți sfătui oricând.

Gemeni

Zodii compatibile: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Aerul este elementul care contribuie la relațiile de prietenie dintre aceste semne zodiacale, însă și focul este un element care aduce o anumită influență. Femeile Gemeni vor lega ușor relații de prietenie cu nativele zodiilor anterior menționate, motivul fiind acela că se adaptează destul de ușor oricărei situații și sunt persoane plăcute.

Rac

Zodii compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Femeia Rac pare să fie genul de persoană care apelează frecvent la emoții și sentimente, astfel încât relațiile pe care le leagă cu cei din jur sunt unele de durată, mai ales cele de prietenie. Aceasta se atașează atât de oameni, cât și de experiențele pe care le trăiește cu aceștia și reușește să se adapteze schimbărilor.

Leu

Zodii compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Deși este destul de greu să intri în „cușca” femeii Leu, odată ce ai ajuns în ea, va fi destul de greu să mai ieși. Chiar dacă este o fire mai dificilă, aceasta reușește mereu să dea dovadă de loialitate odată ce se împrietenește cu aceste native.

Fecioară

Zodii compatibile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Fiind o fire ușor sensibilă, femeia Fecioară va avea nevoie de prietene care să fie puțin mai îndrăznețe și mai curajoase decât ea. Uneori tinde să fie ușor critică, însă apelează la acest lucru numai pentru a-și arăta calitățile în fața prietenelor sale.

Balanță

Zodii compatibile: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Fiind diplomate, echilibrate și mereu vesele, femeile născute sub acest semn zodiacal reușesc mereu să atragă persoanele în jurul lor, chiar și pe cele mai încăpățânate și dificile. Au nevoie de sfaturi și păreri din partea prietenelor lor, deoarece uneori le este destul de greu să adopte o decizie și sunt critice cu propria persoană.

Scorpion

Zodii compatibile: Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Nativele acestei zodii reușesc să atragă persoanele în apropiere lor numai prin felul lor de a fi. Sunt emotive, dar și puternice, situațiile în care să fie geloase sau nesigure fiind destul de puține.

Săgetător

Zodii compatibile: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Soarele este elementul care influențează nativa acestei zodii atunci când vine vorba de relațiile de prietenie pe care le leagă. Astfel, femeia Săgetător este o persoană loială, optimistă și dispusă mereu să îți sară în ajutor.

Capricorn

Zodii compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Femeia Capricorn este una dintre cele mai disciplinate persoane, motiv pentru care caută să lege relații de prietenie cu persoane care să-i semene din acest punct de vedere. Schimbarea nu prea are loc în viața ei, iar odată ce adoptă o decizie, cu ea rămâne.

Vărsător

Zodii compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Femeia Vărsător este un mare plus pentru nativele amintite. Aceasta reușește să aducă un plus de creativitate, este obiectivă și mereu loială. Cu siguranță este bine ca în cercul tău de prietene să ai și o femeie Vărsător!

Pești

Zodii compatibile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Femeia Pești empatizează cu o foarte mare ușurință, iar uneori face chiar și sacrificii pentru prietenele ei. Știe să păstreze un secret și va reuși mereu să fructifice relația de prietenie pe care o are cu nativele amintite…

8 MARTIE 2018. Nu rata ocazia de a face o urare specială femeilor din viaţa ta. Cele MAI FRUMOASE MESAJE pentru mame, so... Tradiții de ziua mamei în lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x