Antena Căutare

Horoscopul zilei cu Andreea Joita. Vezi ce iti rezerva astrele pentru 7 august!

Berbecii se vor bucura de recunoasterea meritelor profesionale, astfel ca este posibil sa se aleaga cu o promovare.

Taurii vor avea o zi excelenta in plan emotional, vor primi vesti bune legate de niste proiecte de familie.

Gemenii ar face bine sa se detaseze de problemele de serviciu si sa acode o mai mare importanta sanatatii lor. In plan financiar, ar fi ideal sa mai faca economii.

Racii se vor implica in activitati creative si rezultatele muncii lor vor fi unele de succes.

De reusita se vor bucura si leii in plan profesional, eforturile din ultima vreme vor fi recompensate. In plan familial, liniste si pace.

Fecioarele nu se vor incurca atunci cand va veni vorba de munca, vor face tot posibilul sa aiba rezultate optime si sa rezolve exemplar sarcinile care le revin.

Pentru balante, se intrevad tensiuni in plan familial, anumite neintelegeri pot capata dimensiuni neasteptate. Calmul este cheia.

Scorpionii nu se vor implica in dispute, vor sta departe de situatii tensionate si se vor concentra asupra terminarii proiectelor urgente.

Sagetatorii vor fi zambitori si vor face totul cu drag, de aceea si rezultatele muncii lor vor fi pe masura.

Capricornii vor fi partenerul ideal de discutie. Amabili, binevoitori, vor avea un cuvant bun pentru fiecare, in ciuda problemelor si a programului lor incarcat.

Varsatorii vor avea o zi excelenta. Ii asteapta succese profesionale si o atmosfera linistita in plan familial.

Pestii nu vor fi mai prejos. Prezenta lor de spirit le va deschide multe usi si vor avea sansa de a incheia parteneriate importante.

Un turist american a distrus o statuie veche de 600 de ani a Fecioarei Maria, din neatentie!... Pe urmele lui Badea Cartan! Un roman va reface drumul taranului pana la Roma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x