Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 28 iulie!

Relatia de cuplu a nativilor berbeci decurge asa cum au planuit, iar asta le da energie si pofta de viata. Se vor implica mai mult in proiectele profesionale ceea ce va atrage laudele sefilor.

Taurii sunt in mare forma, nimic din plan nu va ramane nerezolvat. In plus ii asteapta si vesti bune legate de familie. Gemenii sunt foarte bine dispusi, sa vrei sa te certi cu ei si n-ai cu cine, asta nu poate decat sa ii bucure pe cei care ii vor intalni.

Racii isi fac planuri sa plece intr-o calatorie cu persoana iubita, cu siguranta se vor relaxa si distra pe cinste. Leii nu vor fi cea mai buna companie vor prefera sa se concentreze pe munca si sa lase la oparte discutiile si intalnirile cu prietenii.

Fecioarele sunt hotarate sa dedice mai mult timp familiei pentru a evita discutiile in contradictoriu. Balantele cam dezorganizate se apuca de multe lucruri simultan si s-ar putea sa nu termine nici macar unu asa cum trebuie ,cel mai indicat ar fi sa faca unu si bine.

Scorpion: originalitatea ii va caracteriza pe scorpioni , cei din jur le vor aproba cu usurinta ideile inovatoare , insa ar trebui sa tina cont si de pararile celorlalti. Sagetatorii sunt incapatanati si nu vor sa renunte la ideile fixiste. Ar fi indicat sa fie mai toleranti pentru a nu isca dispute.

Nativii din zodia capricorn ar trebui sa aibe incredere in intuitia lor si sa nu se lase influentati pentru ca e posibil ia hotarari gresite. Varsatorii sunt cam indispusi, problemele pe care le au de rezolvat ii epuizeaza si le creaza o stare de irascibilitate crescuta.

Pestii sunt cam schimbatori astazi. Nu ar strica sa puna totusi pret pe cuvinte pentru a nu dezamagi pe cei din jur .

Spectaculos: Cel mai asteptat show aviatic al anului va avea loc astazi, pe Aeroportul Baneasa... VIDEO: Un mic PSY face senzatie dansand Gangnam Style!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x