Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 6 octombrie!

Nativii din zodia berbec vor primi vesti bune legate de familie, ceea ce-i va face sa fie zambitori si binedispusi toata ziua. Taurii se vor alege cu multe laude din partea apropiatilor. Planul de a pleca intr-o scurta calatorie va fi foarte bine primit.

Gemenii nu au de gand sa renunte la ideile fixiste nici macar de dragul celor din jur. De aceea, vor starni tot felul de discutii in plan emotional.

Racii nu se simt bine daca nu-si impun punctele de vedere. Macar acum, pentru ca este duminica, ar trebui sa fie mai toleranti in relatiile sociale.

Leii nu ar trebui sa arunce cu banii. Mai bine ar face ceva economii pentru ca nu se anunta vremuri insorite la capitolul financiar.

Fecioarele nu stiu sa spuna "nu". De aceea, se vor vedea implicate in situatii neplacute, care le vor pune intr-o lumina nefavorabila.

Balantele sunt puse pe cearta, insa n-ar trebui sa le luati in seama. Stresul cotidian le va face irascibile.

Scorpionii sunt mult prea incapatanati si risca sa-si pericliteze relatia cu o persoana apropiata din familie.

Sagetatorii se gandesc sa inceapa noi proiecte, asa ca isi vor investi toata energia pentru a gasi solutii de a le pune in practica.

Capricornii au o relatie plina de armonie cu persoana iubita, iar asta ii binedispune si ii face sa fie amabili cu toata lumea.

Varsatorii au rabdat cat au rabdat din punct de vedere financiar, insa acum este cazul sa se bucure, pentru ca se intrevad castiguri materiale in viitorul apropiat.

Pestii sunt tacuti si melancolici in prima parte a zilei, insa pana spre amiaza, familia va avea grija sa le redea bunadispozitie.

Galerie foto! Starurile ar vrea sa arda aceste fotografii!... Galerie foto: Gadgeturi din... ciocolata! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x