Antena Căutare

Horoscopul zilei de 14 ianuarie! Leii sunt pe cale să facă un pas important în carieră, iar Fecioarele au o energie debordantă

Berbecii NU stau foarte bine la capitolul sănătate. S-ar putea ca aceştia să aibă sistemul imunitar scăzut, iar acest lucru le-ar putea cauza probleme.

Berbecii NU stau foarte bine la capitolul sănătate. S-ar putea ca aceştia să aibă sistemul imunitar scăzut, iar acest lucru le-ar putea cauza probleme.

Taurii doresc să demareze o afacere în viitorul apropiat. Nici banii nu le lipsesc. Singurul lucru care îi ţine pe loc este teama de eşec.

Gemenii au parte doar de armonie în relaţia de cuplu. Se înţeleg perfect cu partenerul de viaţă şi vor petrece acest sfârşit de săptămână împreună.

În schimb Racii sunt la polul opus. Certurile şi opiniile diferite au afectat relaţia de cuplu. Este indicat să-şi păstreze calmul.

Leii sunt pe cale sa facă un pas important în carieră. Pentru ei s-a ivit o oportunitate de nerefuzat şi nu vor sta prea mult pe gânduri înainte să o accepte.

Fecioarele au o energie debordantă. Ar muta şi munţii din loc dacă ar putea. Vor avea o zi productivă şi îi vor ajuta şi pe cei din jur.

Balanţele nu-şi mai văd capul de treburi. Muncesc pe brânci şi vor să rezolve cât mai multe sarcini. Indicat ar fi să nu-şi neglijeze sănătatea!

Scorpionii ar trebui sa facă economii. Asta pentru că în ultima perioada au aparut cheltuieli neprevăzute. Iar daca nu sunt atenţi pe ce risipesc banii, ar putea rămâne cu buzunarele goale.

Săgetătorii se simt stresaţi. Volumul mare de muncă şi probleme de la serviciu i-au epuizat. Astăzi, însă, vor avea parte de odihnă.

Capricornii vor primi o veste bună. Vor relua legătura cu o cunoştinţă mai veche, iar acest lucru le va aduce numai beneficii în viitor.

Vărsătorii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă astăzi. Indicat ar fi să ia în calcul toate posibilităţile pentru a face alegerea potrivită.

Peştii ar putea pleca într-o călătorie neprevăzută. Fie ca e este vorba de o deplasare în interes de serviciu sau o drumeţie cu prietenii la munte, aceşti nativi nu vor sta acasă astăzi.

Aroganță supremă sau răzbunare? Un bărbat a plătit o taxă la stat cu aproape 300.000 de monede aduse în cinci roabe!... Scheletul maleficului doctor nazist, Josef Mangele, obiect de studiu în medicină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x