Antena Căutare

Idee GENIALĂ! Cum au decis autorităţile să menţină atenţia şoferilor pe una dintre cele mai lungi şosele drepte din lume: întrebări de cultură generală pe pancarte! Te bagi?

Să conduci ore în şir pe autostradă poate deveni periculos, somnul la volan fiind una dintre cauzele frecvente ale accidentelor.

Să conduci ore în şir pe autostradă poate deveni periculos, somnul la volan fiind una dintre cauzele frecvente ale accidentelor.

Pentru a evita astfel de situații, autoritățile din Australia au venit cu idee, pe cât de surprinzătoare, pe atât de eficientă. Pe drumul care leagă Balladonia și Caiguna, unul dintre cele mai lungi drumuri drepte din lume, au fost instalate indicatoare cu întrebări și răspunsuri de cultură generală.

Astfel că drumul este presărat cu indicatoare cu întrebări menite să stârnească curiozitatea călătorilor și care sunt urmate, la câțiva kilometri distanță, de răspunsuri.

Practic, în cei 150 de kilometri, nu există nici măcar o curbă care să îl facă pe şofer atent.

SURSA FOTO: BOREDPANDA.COM

VIDEO! Descoperire șocantă făcută de un cuplu! Vecinul urca în podul casei lor în fiecare seară și îi urmărea în intimit... Varianta bihoreană a piesei „Despacito” face deja furori în toată lumea! Și sună mai bine decât originalul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x