Antena Căutare

Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații

Igor și Grichka Bogdanov și-au făcut un renume în Franța cu ajutorul emisiunilor și lucrărilor științifice publicate. În ultimii ani, însă, gemenii au atras atenția prin look-ul lor neobișnuit, obținut în urma operațiilor estetice.

gemenii bogdanov, pe covorul roșu. igor poartă un costum negru, cu papion negru și cămașă albă. crichka poartă costum negru, cămașă neagră Galerie
Gemenii Bogdanov s-au transformat complet în ultimele decenii | Profimedia

Igor și Grichka Bogdanov provin dintr-o familie nobilă din Europa. Cei doi au fost crescuți de bunica lor maternă, Contesa Bertha Kolowrat-Krakowska, în castelul ei din sudul Franței.

În 1976, ei au publicat o carte despre ficțiune științifică, ce a dus la crearea mai multor emisiuni de știință la televizor, ce se axau pe roboți și fenomene neobișnuite.

Gemenii s-au aflat și în centrul unor controverse privind articolele lor științifice și lucrărilor de doctorat, cea mai notabilă fiind Problema Bogdanov. Cei doi frați au fost acuzați că unele dintre operele lor științifice nu au, de fapt, noimă.

Cum arătau Igor și Grichka Bogdanov înainte de operațiile estetice

La începutul carierei lor în televiziune, în Franța, gemenii erau apreciați pentru conținutul emisiunilor, dar și datorită aspectului lor.

Citește și: Jenna Bentley a cheltuit 1 milion de dolari pe „dependența” de operații estetice. Cum arăta înainte să fie model Playboy

Igor și Grichka Bogdanov, acum în vârstă de 71 de ani, au început să apeleze la operații estetice după ce au împlinit 50 de ani.

Vezi cum arată gemeni Bogdanov după operațiile estetice în GALERIA FOTO

Acum, cei doi s-au transformat atât de mult încât sunt aproape de nerecunoscut, scrie Daily Mail.

Potrivit publicației, cei doi ar fi avut numeroase operații, printre care se numără implanturi în obraji și bărbie, plus botox și intervenții filler.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au apărut de mai multe ori pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, unde au surprins cu noul lor aspect.

Numărul operațiilor estetice a crescut în ultimii ani

Numărul operațiilor estetice, fie cele minore, fie cele care duc la fenomenul de „păpuși Barbie”, a crescut în ultimii ani, potrivit News Australia.

Potrivit unui raport științific, tulburarea dismorfica corporala apare în 1% din populația generală, dar poate să apară în 7 - 15% din pacienții operațiilor estetice, scrie News Australia. Există și date potrivit cărora pacienții pot deveni dependenți de aceste intervenții.

Citește și: Lucky Diamond Rich e cel mai tatuat om din lume. Cum arăta înainte să se transforme complet

Aceste operații estetice semnificative pot avea corelații cu lipsa de încredere în sine, dar și cu afecțiuni precum depresia, fobie socială și tulburarea obsesiv-compulsivă.

Numeroși pacienți ajung să aibă trăsături similare în urma operațiilor estetice. În cazul gemenilor Igor și Grichka Bogdanov, ce s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice, ei au ajuns să semene fizic și mai mult de-a lungul anilor.

Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din SUA a murit. Care a fost cauza decesului și cum arăta acesta... Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x