Antena Căutare

Îi vei mulțumi lui Dumnezeu că ești un om sănătos, după ce vei vedea aceste imagini! La nici doi ani, o fetiţă din Rusia, fără mâini, a învăţat să scrie şi să mănânce cu picioarele

O fetiţă de nici doi ani din Rusia ne dă tuturor o lecţie de viaţă. Născută fără mâini, copila a învăţat deja să scrie şi să mănânce cu picioarele.

O fetiţă de nici doi ani din Rusia ne dă tuturor o lecţie de viaţă. Născută fără mâini, copila a învăţat deja să scrie şi să mănânce cu picioarele.

Ea e Vasilina. O fetiţă ca un înger: blondă cu ochi albaştri şi mereu cu zâmbetul pe buze. Dar în acelaşi timp e o mare luptătoare. S-a născut fără mâini, mezina unei familii de ruşi care mai au trei băieţi. Şi e raza lor de soare.

În ciuda handicapului, copila face progrese uimitoare de la o zi la alta. Iar mama ei le înregistrează şi apoi le împărtăşeşte lumii întregi pe internet. Aşa a făcut când Vasilina s-a ridicat prima dată în picioare.

La un an copila a început să ţină creionul între degetele de la picioare şi să deseneze. Dar cel mai impresionat lucru e că acum, la vârsta de un an şi 7 luni, Vasilina a învăţat să mănânce singură. A fost filmată de părinţi cum ia mâncarea cu furculiţa ţinută în degetele de la picioare şi apoi o potriveşte ca să o ducă la guriţă.

Imaginile au fost vizionate de 45 de milioane de ori pe internet, în mai puţin de o săptămână. Familia fetiţei e una extrem de iubitoare iar asta se vede din pozele postate pe reţele de socializare cu toţi cei 4 copii. Inclusiv unul dintre băieţi are ceva probleme locomotorii, dar cu răbdare şi determinare, familia de ruşi demonstrează că poate depăşi orice obstacol.

Mai multe imagini în materialul video de mai sus!

Tu știai? De ce bărbații cu barbă sunt considerați de femei mai atrăgători... Tehnologia a depășit orice graniță! Casa modernă are internet şi-n... frigider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x