Antena Căutare

Iluzie optică virală. Tu vezi paiul din pahar? Doar cei cu un simț aparte își pot da seama unde este

Această iluzie optică a pus pe jar mii de oameni, care au încercat să-și dea seama unde unde este paiul din pahar.

Unde este paiul din pahar?

brightside.me

Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstat că nu sunt foarte atenți la detaliile din viața lor, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul.

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune. Detaliile fac diferența în viață, așa că ar fi bine să fii pregătit pentru că cel mai important aspect este să identifici acel lucru care te-ar putea ajuta într-o anumită situație.

Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un răspuns, mai laes că în cazul de față, paiul chiar se află în pahar, la suprafață.

Citește și: Iluzie optică virală. Găsești leopardul din imagine? Doar cei cu privire de vultur reușesc

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este paiul din pahar

O poză aparent simplă a împărțit internetul în două. Mulți consideră că paiul este scufundat în pahar și astfel își pierd timpul de geaba, iar alții conideră că nu se află niciun pai în tinterior. De fapt, raspunsul este foarte simplu.

Paiul se află în pahar, ba chiar iese la suprafață, așa cum un pai trebuie să fie, însă un detaliu face diferența în cazul de față. Totul ține de perspectivă și culoare.

Deși este o simplă fotografie realizată fără mare pricepere, aceasta a devenit una foarte importantă pentru că pune în exercițiu mintea și privirea de vultur.

Citește și: Câte triunghiuri sunt în această imagine, de fapt. Răspunsul corect te va surprinde

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O altă fotografie ce făcut senzație pe internet este cea în care o fetiță pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar. Explicația este una cât se poate de simplă și poza este una dintre cele mai interesante iluzii optice ale momentului.

Laura Bevin a suferit arsuri de gradul 3 la plajă, după ce a folosit un produs pe care oricine l-ar putea confunda. Ce a... Halima Cisse, tânăra care a născut nouă copii, nu exclude să aibă și alții. Cum se descurcă acum cu bebelușii...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x