Antena Căutare

Imaginea care a scandalizat internetul! Cum a fost surprinsă această bloggeriță la câteva ore după ce a născut

O femeie care este cunoscută pe internet este în centrul unui scandal monstruos după ce a făcut publică o fotografie surprinsă la scurt timp după ce a devenit mamă.

Constance Hall, o bloggeriță celebră, a devenit mamă pentru a cincea oară în urmă cu puțin timp.

Fericită și mândră nevoie mare de venirea pe lume a fiicei sale, femeia a postat pe contul personal de socializare o fotografie prin care a vrut să le-o arăte internauților pe Raja.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fotografie, Constance apare pe patul de spital, ținând telefonul mobil în mână și o doză cu suc în cealaltă. În cadru apare și soțul ei, Denim Cooke, în timp ce se uită la bebelușul nou-născut.

Imaginea inedită a stârnit numeroase critici pe rețelele de socializare, mulți criticând-o pentru faptul că a vorbit la telefon lângă fiica lor, care venise pe lume cu doar câteva ore.

Chiar și așa, însă, în ciuda comentariilor negative, bloggerița nu s-a arătat afectată. Ba mai mult, ea a spus că „nu e treaba nimănui” ce face ea cu telefonul.

O femeie care este cunoscută pe internet este în centrul unui scandal monstruos după ce a fost

Ce înseamnă dacă ai visat un accident sau o nenorocire! Trebuie neapărat să iei măsuri... Descoperire revoluționară în medicină! Un vaccin împotriva HIV a dat rezultate pe oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x