Antena Căutare

În seara de marți, va fi Lună Plină! Cum sunt influențate zodiile! Peștii trec prin crize de gelozie!

Marți seara, fiecare semn zodiacal va resimți un fenomen astrologic, cu reale implicații în traiectoria fiecărui nativ. Cum va influența Luna Plină fiecare zodie în parte:

Marți seara, fiecare semn zodiacal va resimți un fenomen astrologic, cu reale implicații în traiectoria fiecărui nativ. Cum va influența Luna Plină fiecare zodie în parte:

Berbec

Va trebui să faci câteva sacrificii în carieră ca să fie totul bine și nici nu vei reuși să câștigi mai mult decât de obicei. În dragoste vei sta destul de bine. Va fi o perioadă dominată de liniște și maturitate.

Taur

Din păcate, este printre cele mai dezavantajate zodii. Schimbările de la serviciu te vor da peste cap, iar în dragoste partenerul îți va oferi prea puțin ca să fie armonie. Totuși încearcă să te bucuri de ce ai, pentru că va trece repede această perioadă!

Gemeni

Este posibil să avansezi în carieră, să faci importanți pași înainte. Cu toate acestea, nu vei crește prea mult din punct de vedere financiar.

Rac

Stresul de la muncă și stilul de viață dezorganizat îți pot aduce multe probleme de sănătate în această perioadă. Vestea bună este că partenerul îți va fi alături. Trebuie doar să te odihnești și să te relaxezi, pentru ca totul să fie bine.

Leu

Vei scăpa de problemele financiare și munca ta va fi recompensată în sfârșit la adevărata ei valoare. Trebuie să fii însă foarte atentă în această perioadă, să nu comiți greșeli în public.

Fecioară

Te înțelegi bine cu partenerul, însă mare atenție la riscurile financiare! Nu încerca nimic riscant în această perioadă, pentru că nu vei reuși decât să intri în datorii și să creezi probleme.

Balanță

Luna Plină îți poate aduce succes, dar trebuie să muncești mai mult decât de obicei. Totodată, va trebui să treci peste unele probleme de sănătate.

Scorpion

Din păcate, Luna Plină aduce multe conflicte în cuplu, dar vestea bună este că ele nu vor fi de durată, lucrurile se vor așeza până la urmă. Și pe plan profesional va fi o perioadă agitată, cu multe schimbări.

Săgetător

Urmează o perioadă aglomerată la serviciu, dar vei avea ocazia să-ți demonstrezi priceperea. Viața personală nu este avantajată de Luna Plină, deci evită să iei decizii importante în acest domeniu.

Capricorn

Epuizarea de la muncă poate provoca probleme de sănătate. Din păcate, nici viața de familie nu este prea liniștită, stresul care te chinuie se va vedea și în modul în care gestionezi aceste relații.

Vărsător

Trebuie să acorzi mai multă atenție partenerului și prietenilor, relațiilor de orice fel. Există riscul să strici vechi prietenii și să îți pară rău.

Pești

Relația de cuplu trece printr-o perioadă dificilă din cauza Lunii Pline. E posibil să ai crize de gelozie și să apară o lipsă de comunicare, scrie divahair.ro.

Doi cercei valorează nu mai puţin de 70 de milioane de dolari! Cum arată bijuteriile... Va muri în câteva zile, dar spitalul i-a îndeplinit ultima dorință: ”O țigară tare, mentolată, și un pahar de vin alb!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x