Antena Căutare

India: Trei surori sufera de Sindromul Varcolacului

Se pare ca destinul poate lua, uneori, intorsaturi extrem de urate. Dovada o reprezinta trei surori din India, care au fost blestemate sa traiasca cu Sindromul Varcolacului. Mai exact, fetele sunt acoperite de par gros din cap pana in picioare.

Este una dintre cele mai rare boli din lume, care afecteaza doar o persoana dintr-un miliard. Cu toate acestea, surorile Sangli, care locuiesc in micul sat Pune din India, au mostenit nefericitul Sindrom de Varcolac de la tatal lor.

Savita (23 de ani), Monisha (18 ani) si Savitri (16 ani) se lupta sa isi pastreze boala sub control cu ajutorul cremelor si traiesc cu speranta ca intr-o zi vor putea face rost de suficienti bani pentru a apela la ajutorul unui specialist.

Desi viata lor nu este una deloc placuta, fiind nevoite sa suporte batjocurile oamenilor de pe strada, cele trei fete au ramas, inca, visatoare si idealiste. Surorile spera ca, intr-o buna zi, sa isi gaseasca sufletul pereche, sa se casatoreasca si sa aiba o familie fericita.

Hipertricosis Universalis (sau Sindromul Varcolacului) este o mutatie genetica, unde celulele care elimina parul din zonele neobisnuite - precum pleoape sau frunte - sunt programate sa functioneze in mod invers.

Acesta este si motivul pentru care Savita, Monisha si Savitri sufera de pilozitate excesiva, in zone ca abdomen, fata si nas. Pentru o mai lenta evolutie a bolii, fetele trebuie sa foloseasca o crema speciala in fiecare zi. In mod contrar, parul s-ar indesi si ar acoperi corpul surorilor intr-un timp mult mai scurt.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

FOTO! Vezi imagini spectaculoase cu Calea Lactee, fotografiata in statul american Utah!... In jurul lumii: 10 lucruri interesante despre vise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x