Antena Căutare

Indonezia: calatorii fara bilet, aruncati de pe acoperisul vagonului de tren

Autoritatile din Indonezia au ajuns sa ia masuri extreme pentru a-i impiedica pe cetateni sa calatoreasca ilegal pe vagoanele trenurilor, relateaza Daily Mail.

Dupa ce au incercat sa ii intimideze amenintandu-i cu caini, sau aruncand vopsea rosie pe ei, au gasit o metoda mult mai de temut, care ii poate rani grav pe pasagerii ilegali.

Au instalat peste caile ferate mai multe structuri metalice, similare unor porti de fotbal, care au agatate in partea superioara niste bile de beton, de marimea unui grapefruit.

Trenurile trec printre aceste bare, iar cei care se afla deasupra vagoanelor se lovesc de bilele de beton. Acestea produc rani grave daca lovesc capetele oamenilor si pot avea o forta care sa ii arunce de pe vagoane.

Primele instalatii de acest gen au fost plasate in capitala Jakarta. In 2008, cel putin 53 de pasageri care nu si-au permis bilete de tren si au calatorit pe vagoane au murit in accidente.

Foto: Antara Photo

VIDEO! Vezi cum va arata Apocalipsa pentru surferi!... Roci de pe Marte, de 10 ori mai valoroase ca aurul, au cazut pe Pamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x