Antena Căutare

Zâmbetul unui copil poate ascunde o suferință cumplită! Întrebarea unui elev a adus lacrimi în ochi învățătoarei: „Niciun copil nu trebuie să treacă prin așa ceva!”

O învățătoare a izbucnit în lacrimi, în momentul în care unul dintre elevii ei i-a pus o întrebare la care nu s-ar fi așteptat niciodată. „Am plâns în fața întregii clase. Niciun copil nu ar trebui să treacă prin așa ceva”, a spus femeia.

O învățătoare a izbucnit în lacrimi, în momentul în care unul dintre elevii ei i-a pus o întrebare la care nu s-ar fi așteptat niciodată. „Am plâns în fața întregii clase. Niciun copil nu ar trebui să treacă prin așa ceva”, a spus femeia.

De multe ori, chipul blând al unui copil poate ascunde o suferință cumplită. Pentru mulți, „acasă” nu este un loc primitor, în care se simt în siguranță. În cazul acestor copii, școala poate deveni un refugiu.

S-a întâmplat în Tennessee, SUA. În timpul unei pauze, un copilaș s-a dus la învățătoarea lui și -a pus o întrebare ce a adus instantaneu lacrimi în ochii femeii: „Când vine doamna care îmi pune mâncare în ghiozdan?”

Brooke Goins, împreună cu mai mulți profesori de la școala la care predă au început să îi aducă mâncare, în fiecare zi, unui elev dintr-o familie fără posobilități materiale din clasa ei. Învățătoarea l-a întrebat ce i-a plăcut cel mai mult din gustările primite. A primit un răspuns pe care doar un copil l-ar putea da:

„Eu nu am așa ceva acasă, noi nu prea avem mâncare. Dar, când poate mami să aducă ceva și mănânc seara, mă ajută tare mult să adorm”, i-a spus copilul.

Învățătoarea și-a dat seama că această poveste trebuie împărtășită tuturor celor care se plâng că au „o viață grea”.

„Am plâns de faţă cu 20 de elevi. Niciunui copil nu ar trebui să-i fie foame! Când eşti profesor treci printr-un amalgam de emoţii, dar astăzi a meritat totul, ca să îl văd vesel în momentul în care i-am pus sacoşa cu mâncare în ghiozdan!”, a scris Brooke Goins.

Strigătul ei nu a rămas fără ecou. Conducerea școlii a demarat un program inedit, menit să îi ajute pe elevii fără posibilități materiale. Astfel, a luat naștere „cămara cu alimente”, de unde elevii pot lua oricând mâncare.

Cristi Stan este „înger păzitor în uniformă” pentru patru copii săraci, rămași orfani: „Sunt sărmani până la Dumnezeu, d... Ducesa s-a întors în brațele stăpânei sale, după 12 ani! Povestea cățelușei, flămândă și slăbită, a devenit virală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x