Antena Căutare

Invenția anului. Românii au creat cea mai ușoară bicicletă din lume!

Pentru cei care vor să aibă un still de viață sănătos, care vor să se deplaseze rapid dintr-un punct în altul și care vor să nu contribuie la poluarea planetei, singurul mijloc de transport cu adevărat practic rămâne bicicleta

Pentru cei care vor să aibă un still de viață sănătos, care vor să se deplaseze rapid dintr-un punct în altul și care vor să nu contribuie la poluarea planetei, singurul mijloc de transport cu adevărat practic rămâne bicicleta.

De exemplu, pot fi greu de cărat și de depozitat, iar dacă pleci de acasă cu bicicleta, dar la un moment dat îți dai seama că trebuie să iei metroul, s-ar putea să ai câteva bătăi de cap. Bicicleta pliabilă Hummingbird este creată de doi români și rezolvă toate problemele acestea. Petre Crăciun și Ligia Stan caută finanțare pentru proiectul lor pe Kickstarter și nu există nicio șansă ca bicicleta să nu ajungă pe stradă.

Totuși, conceptul de bicicletă pliabilă nu este o noutate. Tradițional, pliabilele au fost o combinație între o bicicletă obișnuită și una destul de mică. Avantajul celor de dinainte era că reușeau să se “rupă” în două pentru a fi cărate pe scări. Dar pliabilele erau grele și urâte, iar Petre a vrut ceva elegant.

Continuarea o puteți citi pe Playtech.ro.

FOTO: Este cea mai tare iluzie optică pe care ai văzut-o! Ce vei observa după ce priveşti atent această imagine... Află totul despre personalitatea ta! Ce spun buzele despre comportamentul tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x