Antena Căutare

Invenții care au schimbat lumea pentru totdeauna! Cum au văzut strămoșii viitorul înainte de vreme!

Întotdeauna mașinăriile ne-au minunat, iar imaginația noastră galopantă a proiectat într-un univers SF cele mai năstrușnice idei.

Întotdeauna mașinăriile ne-au minunat, iar imaginația noastră galopantă a proiectat într-un univers SF cele mai năstrușnice idei.

Știai că roboții au apărut înainte de robotică? Automatonii fascinau oamenii pe când cuvântul robot încă nu se născuse. Oamenii priveau acele jucării cam cum privim noi azi trenurile de mare viteză, avioanele supersonice ori telescopul spaţial. Automatonii sunt mecanisme complexe, care reproduc fie oameni, fie animale și care se mișcă activate de mecanisme ascunse de tipul celor de ceasornic.

Cea mai tare tehnologie pentru internet pe telefon o să fie testată în România! Când încep testele?

Mașinăriile care pot fi considerate precursoarele roboților de astăzi au cunoscut perioada lor de glorie în secolul XVIII, dar există mărturii că ar fi fost construite încă din Antichitate.

Tarifele se duc în cap! Când o să plătești foarte puțin pe factura telefonică în România?

Alte realizări tehnologice, de-a dreptul fascinante și care ne-au dat lumea peste cap putem să mai amintim: primul vehicul de pasageri – o trăsură propulsată cu aburi – construit în 1769, de către francezul Nicolas Joseph Cugnot, a atins uimitoarea viteză de 3 km/h.

Vezi o lista incredibila cu inventii care au intrat in istorie

De ce avem déjà vu. Explicația științifică logică... Povestea impresionantă a femeii care a trăit minunea: "L-am visat pe Iisus! Era de o frumusețe rar întâlnită, fără ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x