Antena Căutare

TEST! Îți plac lumânările parfumate? Ce spune culoarea lor despre personalitatea ta

Lumânările parfumate au efect terapeutic, te ajută să te relaxezi și să te cunoști mai bine.

Lumânările parfumate au efect terapeutic, te ajută să te relaxezi și să te cunoști mai bine.

Personalitatea face parte din conștient, alăturîndu-se curentului de existențialism, în cadrul căruia ființa umană învață și face concluzii în urma experienței personale, adică o experiență calitativă.

Ce spune culoarea preferată despre pesonalitatea ta:

1. Culoarea roșie

Ești o persoană iubitoare, curajoasă, încrezătoare, energică și dornică să fie mereu în centrul atenției. Ești pasională și foarte ambițioasă, iar când îți pui ceva în cap, nimic nu te oprește. Credeai că am uitat de defecte? S-ar putea să fii foarte impulsivă și să ai multe pofte nesănătoase, care pot duce la probleme de greutate.

2. Culoarea albă

Dacă ai ales lumânări albe, atunci ești o persoană echilibrată, discretă și foarte organizată. Faci față foarte bine situațiilor tensionate, însă ceilalți ar putea crede despre tine că ești timidă și că nu îți plac oamenii.

3. Culoarea verde

Această culoare spune despre tine că ești dornică de schimbare și plină de viață. În relațiile cu ceilalți ești foarte loială, iar la muncă, ceilalți au încredere în părerile tale. Ești interesată de prosperitate, așa că uneori s-ar putea să fii materialistă și chiar posesivă.

4. Culoarea galben

Ești o persoană plăcută, creativă și foarte rațională. Nu îți place schimbare, iar ceilalți ar putea crede despre tine că ești snoabă.

5. Culoarea albastru

Îți place albastrul? Ești o persoană sentimentală, dar și foarte corectă. În unele momente îți este greu să îți arăți emoțiile, iar ceilalți s-ar putea să te critice pentru că nu ești organizată și îți place dezordinea.

6. Culoarea mov

Movul este asociat cu imaginația, spiritualitatea și fantezia. Ești o persoană gânditoare, idealistă și foarte intuitivă. Cauți mereu un echilibru între rațiune și sentimente, ești perfecționistă, iar dacă lucrurile nu decurg potrivit așteptărilor, poți intra în depresie foarte ușor.

Madame Trudeau, soția premierului canadian, a purtat o rochie creată de un român la întâlnirea cu Obama. Cine este LUCIA... Un portret al lui David Beckham, mai scump ca 400 de salarii minime pe economie CUMULATE din România! Suma e colosală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x