Antena Căutare

Japonezii il revendica pe Iisus Hristos

O legenda japoneza despre viata lui Iisus Hristos contrazice Scriptura si castiga tot mai multi adepti. Naste, evident, si un scandal urias. Sustinatorii ei cred ca Iisus a fugit din Tara Sfanta si s-a stabilit in Japonia, unde a trait 106 ani si a avut 3 copii. Tot aici ar fi fost si ingropat. Iar presupusul sau mormant a devenit o atractie atat pentru turistii curiosi, cat si pentru credinciosi.

Este reactia multora dintre turistii care ajung in satul japonez Shingo. Vad aici, pe post de atractie locala, o movila de pamant cu o cruce extrem de simpla, din lemn. Totul, inconjurat de un gard mic, tot din lemn. Li se spune ca in acest loc este ingropat Iisus. La mii de kilometri de Ierusalim.

O legenda locala spune ca Iisus ar fi scapat, de fapt, de crucificare si a reusit sa fuga din Tara Sfanta. A trecut, prin Siberia, in Japonia si s-a stabilit in acest sat Shingo. S-a casatorit, a avut trei copii, a lucrat ca fermier si s-a stins abia la venerabila varsta de 106 ani. Intreaga teorie se bazeaza pe scrieri descoperite aici in 1935 de un localnic.

76 de ani mai tarziu, legenda a devenit o sursa de venit pentru satul Shingo. Indicatoare bine puse la punct calauzesc turistii catre asa-zisul mormant. Si, odata cu legenda, in zona s-a dezvoltat o retea comerciala bine pusa la punct. Se vand aici harti, brelocuri si alte suveniruri.


FOTO! Elena Udrea si familia Basescu au petrecut Craciunul impreuna... Un ceh a incercat sa iasa din Argentina cu 247 de reptile, ascunse intr-o valiza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x