Antena Căutare

Jessica susține că a devenit tânăra cu cel mai mare bust din lume. Cum arăta înainte să ajungă o „păpușă de plastic”

O tânără în vârstă de 20 de ani a cheltuit o adevărată avere de peste 35.000 de euro, totul ca să arate precum o păpușă celebră. Oamenii au fost uimiți când au descoperit cum arăta femeia înainte de operațiile estetice.

Jessica Bunnington, imbracata intr-un top roz, decoltat Galerie
Jessica Bunnington a recurs la numeroase operații estetice ca să se transforme într-o păpușă | sursa foto: Profimedia

Jessica Bunnington din Viena (Austria) a recunoscut într-un interviu acordat recent faptul că este dependentă de operațiile estetice și că a cheltuit până în prezent mai bine de 35.000 de euro pentru a semăna cu o păpușă celebră.

Tânăra și-a mărit sânii de două ori și a ajuns să poarte la sutien mărimea 32K, dar fiindcă nu este mulțumită de rezultat, are în plan și o a treia operație.

O austriacă susține că a devenit tânăra cu cel mai mare bust din lume, după ce și-a făcut operații estetice

Tot prin intermediul unor intervenții estetice, austriaca și-a injectat posteriorul ca să-l mărească și a recurs la diferite tehnici de implant, pentru a-și remodela corpul. Buzele sale sunt atât de mari încât cu greu cineva poate trece pe lângă fată, fără s-o observe.

„Ador aspectul de plastic. Până în prezent mi-am făcut două operații la bust, liposucție la bărbie, mărire a posteriorului, injecții cu botox și filler facial. Nu vreau să arăt natural. Vreau să arăt ca o păpușă artificială. Îmi ador buzele uriașe. Cred că aș putea spune că cel mai mult la mine ador buzele.

Citește și: Maria Viera, femeia care seamănă perfect cu Jessica Rabbit, sex-simbolul animat. Ea spune că nu și-a dorit asta, fanii o adoră

Toate aceste modificări m-au făcut să mă simt mai stăpână pe mine, mai puternică și mult mai sexy. Unii oameni mă cred nebună și îmi spun că arăt extrem de nenatural. Dar eu nu vreau să arăt naturală, eu vreau să am un look extrem, ca de păpușă”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la find-it.co.za.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima intervenție a avut-o la vârsta de 18 ani și, de atunci, Jessica Bunnington a dorit să facă din ce în ce mai multe modificări în plan estetic. Părinții au strâns bani ca să-i cumpere o mașină, dar tânăra i-a convins să-i dea ei, pentru a-și îndeplini visul de a-și pune implanturi cu silicon. Totuși, din cauza modului în care arată în prezent și a operațiilor în exces, fata din Austria a pierdut legătura cu părinții și, de atunci, a început să creeze conținut online pentru adulți ca să se întrețină și ca să își poată plăti noi și noi operații.

Citește și: Ea e tânăra cu cel mai mare posterior din lume! Cum arată Natasha Crown

„Părinții mei erau foarte stricți atunci când eram mai mică și nu aveam voie să mă machiez. Eram extrem de rușinată de cum arăt și nu mă simțeam deloc frumoasă. Pe măsură ce am crescut am început să văd poze cu femei înainte și după operații estetice. Arătau precum niște zeițe. Atunci am decis că vreau să fiu frumoasă și fericită”, a mai explicat Jessica Bunnington.

În prezent, blondina se descrie ca fiind „tânăra cu cel mai mare bust”, fotomodel și mare fană a operațiile estetice. Aceasta are mai bine de douăzeci și patru de mii de urmăritori pe contul său de Instagram și fiecare poză pe care o postează devine imediat virală, adunând mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Ce spune lungimea fustei despre o femeie. Experimentul foto care a stârnit discuții aprinse pe internet... O femeie a filmat pe ascuns bona copiilor și a descoperit ce voce are tânăra. Clipul video e viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x