Maria Viera, femeia care seamănă perfect cu Jessica Rabbit, sex-simbolul animat. Ea spune că nu și-a dorit asta, fanii o adoră

Maria Viera seamănă perfect cu Jessica Rabbit, personajul animat considerat un sex-simbol. Tânăra recunoaște că a trecut prin multe operații estetice, însă susține că nu a avut nicio clipă intenția să ajungă la o așa asemănare cu Jessica Rabbit.

Maria Viera este tânăra despre care foarte mulți oameni spun că seamănă perfect cu Jessica Rabbit, sex-simbolul animat

Profimedia

Maria Viera spune că întreaga ei viață s-a schimbat de când a făcut o schimbare de look pe cât de simplă, pe atât de importantă: și-a vopsit părul.

Maria Viera, femeia care seamănă perfect cu Jessica Rabbit, sex-simbolul animat

Maria Viera este o tânără din Londra și lucrează ca model în Paris. Nu a arătat așa dintotdeauna și a recunoscut că a apelat la medicul chirurg de multe ori. Mai exact, ar fi cheltuit suma de 100.000 de dolari pe operații estetice, iar rezultatul final i-a făcut pe toți cei care o văd sau o întâlnesc să îi spună același lucru: că seamănă cu Jessica Rabbit, sex-simbolul din desenele animate cu păr lung și roșu, îmbrăcată într-o rochie roșie, scurtă, și încălțată cu pantofi roșii.

Tânăra londoneză spune însă că formele ei voluptoase sunt într-adevăr asemănătoare cu cele ale personajului animat, iar părul roșcat reprezintă, într-adevăr, o altă similaritate cu Jessica Rabbit. De fapt, această schimbare a culorii părului a cântărit enorm de mult în viața Mariei Viera, susținând că are mai mult succes așa.

Aceasta a declarat: "Referitor la părul meu, mi-am dorit întotdeauna să îl am blond-platinum, dar culorile mai calde se potrivesc mai bine cu tonul tenului meu. Așa că am amestecat vreo două nuanțe dintre acestea și așa am ajuns la acest mix de blond-roșcat, numit 'Căpșună blondă', pe care pur și simplu îl ador".

Maria Viera a accentuat faptul că această culoare a părului a ajutat-o mult și că faptul că de când s-a vopsit așa a fost una dintre cele mai bune decizii din viața ei, acest lucru deschizându-i foarte multe uși.

Maria Viera: "Sunt comparată în mod constant cu Jessica Rabbit, deși nu am nicio intenție să semăn cu ea"

Tânăra a spus: "Au trecut deja 10 ani de când am această culoare de păr. Sunt comparată în mod constant cu Jessica Rabbit, deși nu am nicio intenție să semăn cu ea. Am avut operații estetice, inclusiv un implant fesier, dar părul meu este cel care atrage atenția cel mai mult".

Deși Maria Viera spune că nu a ajuns la această asemănare cu intenție, fanii ei o adoră și tot mai mulți oameni îi dau tinerei "follow" pe Instagram. În prezent, "Jessica Rabbit" din realitate are aproape 200.000 de fani pe această rețea de socializare. Unul dintre fani i-a scris: "Ești o operă de artă", iar alții: "Ești magnifică, arăți uimitor", majoritatea complimentându-i aspectul fizic.

În prezent, modelul trăiește și lucrează în Paris, acolo unde are foarte multe ședințe foto. Acest fotografii cu ea ajung și pe Instagram, spre bucuria urmăritorilor ei.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri