Antena Căutare

Jogging-ul in parc, interzis in Belarus

Alergarile in parc, practicate in grup, in parcurile din capitala Belarusului, Minsk, ar putea fi interzise daca autoritatile vor vota un proiect de lege ce echivaleaza jogging-ul cu strangerea in grupuri in vederea organizarii unui miting interzis, informeaza site-ul Telegraf.by.

In weekend-ul trecut, politia din Minsk a retinut in Parcul Gorki mai multi membri ai unei asociatiei ce se adunasera pentru a face exercitii fizice si pentru a alerga.

Oamenii legii le-au spus ca li se interzice practicarea jogging-ului, iar daca nu parasesc zona, risca sa fie retinuti pentru participarea la un eveniment interzis, ceea ce s-a si intamplat in final.

Potrivit Telegraf.by, in urma cu doua saptamani, membrii organizatiei sportive au depus o cerere la comitetul executiv al orasului Minsk pentru inregistrarea "Miscarii pentru un stil de viata sanatos". Demersul acestora a fost insa respins de autoritatile locale.

Foto: medicmagic.net

Imagini cutremuratoare in Brazilia. Nou-nascut cu diformitati monstruoase... VIDEO! Apocalipsa vine din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x