Antena Căutare

La 23 de ani, o tănără s-a aruncat de pe cea mai înaltă clădire a lumii. A căzut pe o limuzină și, uimit de frumusețea ei, fotograful a pozat-o în loc să o ajute

În 1947, Evelyn McHale, în vârstă de 23 de ani, a sărit de pe Empire State Building pe o limuzină parcată în față. Studentul la fotografie Robert Wiles a auzit căzătura și a făcut această fotografie imediat după. A fost declarată „cea mai frumoasă sinucidere”, deși moartea nu e asociată vreodată esteticului.

În 1947, Evelyn McHale, în vârstă de 23 de ani, a sărit de pe Empire State Building pe o limuzină parcată în față. Studentul la fotografie Robert Wiles a auzit căzătura și a făcut această fotografie imediat după. Deși pare de necrezut, prumul instinct nu a fost să o ajute, ci să o pozeze pe tânăra frumoasa, care se încadra în prototipul Albei ca Zăpada datorită fizionomiei. A fost declarată „cea mai frumoasă sinucidere”, deși moartea nu e asociată vreodată esteticului.

O imagine cât o mie la puterea o mie de cuvinte


Femeia din imagine este Evelyn Mchale. La vârstă de 23 de ani, tânără s-a aruncat în gol de pe Empire State Building din New York, cea mai înaltă clădire a lunii la acea vreme. Chiar dacă mulți au încercat să dezgroape trecutul fetei și să afle ce a aîmpins-o la acest gest necugetat, nu multe se știu despre existența ultimele ore ale acesteia. Nu a lăsat prea multe indicii și nu există nici măcar un mormânt. Tânără a fost incinerată, așa cum a cerut.

Articolul continuă după reclamă

O ceartă cu iubitul a aruncat-o în ghearele morții

Cel mai probabil, tânăra de o frumusețe răpitoare, venise în metropola newyorkeză peentru a-și vizita logdnicul. tânără se despărțise de iubitul ei în acea zi de mai. "Îi este mult mai bine fără mine... Nu aș fi o soție bună pentru nimeni", a scris ea în biletul de adio. Apoi a tăiat cu o linie peste cuvinte. A mers în lacrimi la platformă de pe Emire State Bulding de unde turiștii pot admiră New York-ul de la înălțime și a privit în jos. 86 de etaje în jos. Apoi a sărit. A aterizat pe o limuzină ONU. Peste drum, studentul la fotografie Robert Wiles a crezut că aude o explozie. După câteva minute, a văzut o femeie care părea că doarme.

Când Albă ca Zăpada devine Frumoasa de pe limuzina părăsită

În imaginea lui Wiles, lumea nu vede un trup neînsuflețit printre cioburi și oțel contorsionat. Evelyn pare că se odihnește sau doarme. Totul în postura în care a căzut pe mașină inspiră liniște, de la mână acoperită de mănușa, care ține colierul, gleznele încrucișate , mână dreaptă cu ale ei degete atât de grațios curbate.

În urmă, a rămas misterul unei fotografii "atât de bogate din punct de vedere tehnic, atât de atractivă din punct de vedere vizual și-trebuie spus-atât de frumoasă. Există totuși un motiv pentru care este numită 'cea mai frumoasă sinucidere'", scriu cei de la LIFE.



FOTO VIRAL! Tu ce vezi în imagine? Internauţii au privit fotografia ore în şir fără să îşi dea seama... EMOȚIONANT! Și-a pierdut fiica acum cinci ani și a găsit-o într-o stare jalnică. ”Am trecut prin IAD pentru ea, dar a me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x