Antena Căutare

Lacrimile li s-au transformat în groază! Se pregăteau să închidă sicriul, când moarta a întors capul ciudat, și-a privit fiicele și a vorbit

O femeie de 101 ani din China le-a dat fiori celor aflati chiar la inmormantarea sa. La 16 ore dupa ce a fost declarata moarta batrana a inviat.

O femeie de 101 ani din China le-a dat fiori celor aflaţi chiar la înmormântarea să. La 16 ore după ce a fost declarată moartă, bătrână a înviat.

Rudele îndurerate au rămas înmărmurite când au văzut că femeia se mişcă. Potrivit realitatea.net, chiar în timpul ceremoniei Peng Xiuhua a deschis ochii, s-a uitat în jur şi i-a întrebat pe cei prezenţi la înmormântare "ce se întâmplă aici?".

Cu o zi înainte, fiicele femeii au găsit-o fără suflare şi fără puls în pat şi, crezând că femeia este moartă, au decis să o îngroape.

Faimosul sărut al mirilor în balconul Palatului Buckingham nu va exista la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle! Motiv... Povestea care te va face să plângi! Un om al străzii i-a dat ultimii săi bani unei tinere rămasă fără benzină. Ce a urma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x