Antena Căutare

Liceeni din Vaslui primesc un premiu inedit dacă iau notă maximă la probele scrise de la Bac. Despre ce este vorba

Examenul de Bacalaureat a început pe data de 17 iunie cu proba orală la limba și literatura română. De la 1 iulie încep probele scrise.

Galerie
Elevii de 10 din Vaslui au parte de o surpriză | Shutterstock

Înainte de începerea probelor scrise la Bac în 2024, reprezentanții unui fast-food din Vaslui vin cu o idee inedită.

Citește și: Cum să faci recapitularea materiei cu 11 zile inainte de Bac. Sfaturi pentru elevi

Liceeni din Vaslui primesc un premiu inedit dacă iau notă maximă la BAC. Despre ce este vorba

Cei care iau nota 10 la Bac au parte de o surpriză din partea reprezentanților unui fast-food din Vaslui. Aceștia vor primi o masă gratuit, potrivit unei surse locale.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: La ce ora începe Bacul în 2024. Ce se întâmplă cu elevii care întârzie, conform regulamentului

Probele scrise încep la 1 iulie 2024, cu Limba și literatura română, și se termină la 5 iulie 2024 cu Limba și literatura maternă. Pe 2 iulie se ține proba obligatorie a profilului, iar pe 4 iulie proba la alegere a profilului și specializării.

Citește și: Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2023. Calendarul examenului și cum vor fi corectate lucrările

Pe data de 8 iulie se vor afișa rezultatele probelor scrise. Între 9 și 11 iulie se vor rezolva contenstațiile, iar pe 12 iulie se vor afișa rezultatele finale.

Citește și: Reguli în sala de examen la Bac 2024. Ce greșeli îți pot afecta nota

„Dorim să sărbătorim reușitele acestor tineri și să le arătăm că munca și dedicarea lor nu trec neobservate. Prin acest gest, vrem să le oferim un mic moment de răsfăț și să-i încurajăm să continue pe drumul performanței”, a declarat Fadi Habron, administratorul localului.

Citește și: Elevii care promovează examenul de Bacalaureat ar putea susține din nou cel puțin una dintre probe, pentru mărirea notei

Astfel că, reprezentanții șaormeriei din Vaslui vin cu o inițiativă inedită pentru a-i susține pe elevii silitori. Performanțele lor școlare le vor aduce o masă caldă.

Citește și: S-a stins din viață prof Bogdan Cristea. Ce probleme de sănătate avea cel care a ajutat mii de elevi să ia examenele naționale

Respectiva șaormerie are vechime pe piața românească, iar preparatele culinare pregătite acolo sunt printre preferatele tinerilor și familiilor din oraș.

Citește și: Câți bani au primit profesorii pentru a corecta lucrările la BAC 2023. Au existat mii de contestații

Prin această măsură, reprezentanții doresc să creeze o legătură mai puternică cu întreaga comunitate locală. De asemenea, în acest mod consideră că îi sprijină pe tineri, susținându-le viitor, dar și educația.

Citește și: Simularea BAC 2024 la proba la alegere a profilului și specializării: subiecte și barem. Ce au avut de rezolvat elevii

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 24 iunie - 15 iulie, la locația Dania Vaslui, Strada Vidin nr.1, din Vaslui.

Citește și: Simularea BAC 2024 la Limba și literatura Română: subiecte și barem. Ce au avut de rezolvat elevii

Elevii care doresc să profite de ofertă trebuie să știe că este necesară prezentarea rezultatelor publicate pe edu.ro, dar și un act de identitate. Aceștia trebuie să fi obținut nota 10 la oricare dintre probele scrise la examenul de Bacalaureat din sesiunea de vară 2024.

Cum a reacționat o fetiță când partenerul ei de dans s-a oprit brusc pe scenă, la serbarea de la grădiniță. Imaginile su... Ce bacșiș uriaș a putut să primească un ospătar român, angajat la un restaurant în SUA: „Am bătut recordul restaurantulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x