Antena Căutare

Lidia Fecioru, despre diferența dintre un simplu partener și un suflet pereche: „E foarte important să avem concurență în familie”

Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre disferențele dintre un partener oarecare și un suflet pereche. Cât de important este să știm să ne alegem persoana potrivită pentru a avea o relație și o viață de succes. 

Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre diferențele dintre un partener oarecare și un suflet pereche. Cât de important este să știm să ne alegem persoana potrivită pentru a avea o relație și o viață de succes.

Diferențele dintre parteneri clădesc relații trainice. „Altfel, nu am evolua, din niciun punct de vedere”, susține Lidia Fecirou.

Sufletul pereche nu este omul cu care te asemeni, cu omul cu care vibrezi, cu care te potrivești. Cel care te contestă, te provoacă să fii cea mai bună variantă a ta. „E foarte important să avem concurență în familie. Trebuie să existe mereu o competiție constructivă”, a adăugat aceasta.

Sursa: Antena 3

Condamnat la suferință înainte de a se naște, acest copil a făcut primii săi pași, la cinci ani, în aplauzele colegilor ... Prințul Louis, surprins în timp ce se juca cu frații săi, în grădina amenajată chiar de Kate Middleton! Prințul William ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x