Antena Căutare

Magazinele britanice, jenate sa vanda felicitari cu teme religioase

Supermarket-urile din Marea Britanie au redus drastic numarul de felicitari de Craciun cu teme religioase crestine de teama ca unii clienti de alte religii s-ar putea simti jigniti.

Reprezentantii magazinelor au declarat pentru Daily Mail ca exista o indoctrinare multiculturala care a dus la o aversiune fata de crestinism.

Din acest motiv, prefera sa puna in vanzare felicitari amuzante sau chiar obscene, care se cumpara foarte bine in aceasta perioada. Din miile de felicitari puse in vanzare pentru Craciun, doar 0,5% ilustreaza scene biblice legate de nasterea lui Iisus.

Reprezentantii mai multor grupari religioase crestine au declarat ca nu clientii sunt cei care isi doresc astfel de felicitari, ci prejudecatile patronilor magazinelor sunt cele care au facut sa se ajunga in aceasta situatie. De asemenea, ei considera si ca ateismul, popular in prezent printre britanici, a facut ca magazinele sa isi schimbe oferta de felicitari.

Foto: hepta.ro

VIDEO! A cazut sub rotile trenului, dar a supravietuit... Un american a platit o amenda de parcare cu 60 de ani intarziere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x