Antena Căutare

Magazinele britanice, jenate sa vanda felicitari cu teme religioase

Supermarket-urile din Marea Britanie au redus drastic numarul de felicitari de Craciun cu teme religioase crestine de teama ca unii clienti de alte religii s-ar putea simti jigniti.

Reprezentantii magazinelor au declarat pentru Daily Mail ca exista o indoctrinare multiculturala care a dus la o aversiune fata de crestinism.

Din acest motiv, prefera sa puna in vanzare felicitari amuzante sau chiar obscene, care se cumpara foarte bine in aceasta perioada. Din miile de felicitari puse in vanzare pentru Craciun, doar 0,5% ilustreaza scene biblice legate de nasterea lui Iisus.

Reprezentantii mai multor grupari religioase crestine au declarat ca nu clientii sunt cei care isi doresc astfel de felicitari, ci prejudecatile patronilor magazinelor sunt cele care au facut sa se ajunga in aceasta situatie. De asemenea, ei considera si ca ateismul, popular in prezent printre britanici, a facut ca magazinele sa isi schimbe oferta de felicitari.

Foto: hepta.ro

VIDEO! A cazut sub rotile trenului, dar a supravietuit... Un american a platit o amenda de parcare cu 60 de ani intarziere...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x