Antena Căutare

Te va emoționa până la lacrimi! Gestul uimitor pe care un tânăr cu Ferrari îl face pentru un bătrân bolnav de cancer

Nu, nu este totul pierdut! Asta veți exclama după ce veți urmări povestea de viață oferită de un tânăr, pentru care oamenia este mai presus decât banii și bunurile materiale.

Nu, nu este totul pierdut! Asta veți exclama după ce veți urmări povestea de viață oferită de un tânăr, pentru care oamenia este mai presus decât banii și bunurile materiale.

Povestea lui sună cam așa: într-o zi, pur întâmplător, a zărit un bătrăn care aștepta într-o stație de autobuz. Fără să stea pe gânduri, l-a întrebat unde merge și l-a invitat să poftească în mașina lui. Au stat de vorbă. Tânărul a aflat că, cel căruia i-a oferit ocazia unică de a se plimba într-un bolid de atâția cai putere, suferă de cancer. Însa nu îi e teamă de moarte, i-a explicat bătrânul.

Vă întrebați de ce a făcut asta? "Băiatul cu Ferrari" nu este la primul gest de acest fel. El obișnuiește să stea de vorbă și să-i ducă la destinație pe cei pe care îi întâlnește în drumul său. Foarte frumos! Dar de ce s-a filmat? Ei bine, din dorința de a trage un semnal de alarmă. De a arăta și celorlalți că banii nu sunt totul pe lume, ci omenia și spiritul prietenos. Ajută dacă o poți face, este mesajul care a devenit viral pe internet.

Fără cuvinte...

Imagine șocantă! L-a bătut soarele, timp de 20 de ani, doar pe partea stângă. Cum arată acum pielea de pe jumătate din f... Șeful îți dă bani dacă îi demonstrezi că dormi mult! Cum este posibil așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x